nidelvens bebyggelse
Var ute og tok bilder en dag. Det var mye hurtig værskifte og jeg fikk fanget denne overgangen fra solskinn til veldig mørkt skydekke, rett før det begynte å snø igjen. Ble en veldig fin stemning.
Liker stemningen lyset og fargene gir. Er litt missfornøyd med at bildet hellerl itt til siden, blir litt tungt til høyre. Men håper, og tror venstresidens farger kanskje veier litt opp. kommenter gjerne!
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287285} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Geir A. G.

Den typen lys mot stålgrå himmel er fantastisk. De gangene jeg har fanget inn lignende har jeg ofte endt opp med å overeksponere det som er belyst, men her synes jeg det har blitt veldig bra.
Bildet er nok litt skjevt ja, men det klarer de fleste fotoredigeringsprogrammen å fikse. Synes riktignok folk her kan være vel pirkete når det gjelde skjeve horisonter, men her ville nok også jeg ha rettet den opp.
Ellers er komposisjon helt ok etter min smak - selv om høyresiden er mørk, ville bildet ha blitt mye kjedeligere uten den andre siden av kanalen også synes jeg.
Eli S.

Flott bilde av Nidelva og bryggerekkene. :-) Lyset faller flott inn på rekka til venstre. Fine speilinger i elva også. Det at det er mørkt på høyre side skyldes vel at sola står rett mot den venstre, tenker jeg.
Synes ikke bildet er skjevt. Bakke bru i bakgrunnen står så rett som bare det på min skjerm.
Ha en fin dag.
Vh Eli
Jan-Torstein H.

Flott bilde!!! Fin komposisjon.Flott fotografert, da man får et veldig bra dybdeperspektiv i bildet.Husene på venstre side er flott lyst opp med fin gjenspeiling i vannflaten.Flotte gråtoner på både himmel og vann, som glir fint i hverandre. Likte dette!!! Mvh Jan-Torstein.
Cilje Helen A.

Kom til å tenke på at det kanskje er det at husene bøyer seg mot elva som kan gjøre at det ser litt skjevt ut. Kan prøve å justere det litt men jeg tror egentlig ikke at jeg kan få det så mye bedre.
Husene på høyre side kommer jo litt fram med tanke på at solen såvidt berører takene der.

Men takk for mange fine kommentarer! Tar det med meg videre!

Dan S.

tror ikke bildet heller nevneverdig mye,blir nok en illusjon pga at bygningene venstre er nærmere og fyller bildeflaten mer enn bygningene til høyre.bildet blir nok av den grunn litt for venstre tungt med tanke på komp. tror også at bildet hadde tjent på høyere himmel,min mening:) eksponeringen sitter godt syns jeg..liker stemningen du fremmer.mvh Dan Sandmoen
Avsluttet .

Fin dybde i bildet.liker godt lyset mot den mørke himmelen.God komp.Gjennspeil av bygningene gjør liv i den mørke elven.
Godt bilde.
MVH
TGM
Cilje Helen A.

Jeg er selv også ganske fornøyd med eksponeringen. Takk for positive tilbakemeldinger.
Geir A. G.

Ang. den tidligere nevnte skjevheten, så har jeg nok blitt litt lurt av bygningene på venstre side, for ved nærmere ettersyn må jeg jo medgi at broa ser ganske så rett ut, ja!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu