Klippelandskap
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-09 15:51:52
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-11-18 22:51:06
    Versjon #3
Utstyr
  • Olympus E-1
  • ZD-7-14
  • Brennvidde7mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286547} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Dag T.
Hmmmm, pent. Jeg savner noe å feste blikket på, nå trekkes det ut mot bølgene og de er i grunnen ikke det jeg liker best. Lyset er bra.
Brit M.
Nydelige, disse steinene, og tittelen passer godt, så mykt og mektig. Men litt enig med Dag her, bildet erter litt, jeg vil se, oppleve.
Muligens vil dette, og ditt andre i samme serie, egne seg for en litt mer sprelsk beskjæring, eller utsnitt? Slik at motivet blir stein, og ikke stein i omgivelser?
Men hva med våtdrakt neste gang? :-)
Liker godt disse bergbildene dine, og vil følge med spenning...

Brit
Anne Lene B.
Hei Gunnar John
Jeg har virkelig sansen for disse steinbildene dine med fascinerende linjer og gode farger! Her synes jeg versjon 2 gir meg mest, hvor steinen får spille hovedrollen. Jeg prøvde en horisontal flipp og synes det fungerte fint, bare en tanke. Gleder meg til å se flere av disse bildene!

Hilsen Anne Lene
Gunnar John C.
Takk for hyggelige responser, Dag, Brit og Anne Lene! Her var det fine og konstruktive tanker og innspill.

Jeg er i grunnen enig med Dag i at blikket sklir uti havet i versjon 1. Og havet er egentlig perifert for motivet jeg prøvde å fange - stein, og ikke stein i omgivelser, som Brit så treffende skriver det. Brits forslag om beskjæring falt da meget naturlig å prøve, i versjon 2. Jeg synes det later til å være en god idé, selvom det smertet meg litt å ofre bredden.

Fint å høre at du synes klippene mine (i dobbel forstand;-) funker, Anne Lene. Og horisontal flip var egentlig vel så bra, som du er inne på. Merkelig at det skal gjøre slik forskjell...

Vennlig hilsen,
Gunnar
Dag T.
Jo, mye bedre, jeg fikk helt andre assosiasjoner. ''Navelen'' oppe til venstre blir blikkfang...
Brit M.
V2 ble flott! Skulle gjerne hatt på veggen. Mere, mere...

Brit
Gunnar John C.
Hjertelig takk til Brit og Dag - det er ordentlig hyggelig at dere titter innom for å se på resultatet av innspillene deres. Jeg endret bildets tittel litt, slik at Dags assosiasjoner ikke skulle løpe helt løpsk...

Vennlig hilsen,
Gunnar
Tove H.
Klippelandskap? Det må isåfall være linjne som liksom er klippet i steinen...! V2 ble flott. Delikate svaberg varmet av sola, deilig å gå barbeint på... Liker de varme fargetonene, dybden og linjene i bildet.
Mvh Tove
Thorbjørn R.
Jeg ser heller ingen klipper her. Men bildet er uansett fint. Eksponeringen er god og du får fram den dekorative strukturen i berget på en bra måte.
Gunnar John C.
Mange takk for hyggelige kommentarer, Tove og Thorbjørn. Dere har vel ganske opplagt rett i at formasjonene er svaberg og ikke klipper, men i mitt sommerunivers går nå dette stedet under navnet ''klippene'', da.

Det er hyggelig at dere nevner strukturen og linjene, som er akkurat det jeg prøvde å forene her - det nære og det fjerne. Tett innpå, med vidvinkel.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Gunnar John C.
Takk for all god hjelp med komposisjon og innholdsmessig refleksjon. Denne siste versjonen tror jeg er den endelige, skjønt det tar tid å avslutte den også.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Trygve K.
Etter at jeg fant din kommentar på et av mine bilder; takk for det, - ville jeg ta en titt på dine bilder. Ser at her er det mye bra, og at det er en kunstner. Dette bildet viser du jo også en malt versjon så vidt jeg kan se. Akkurat dette bildet likte jeg godt, men er litt tilfeldig valgt; det sier litt. Av de tre versjonene har jeg mest sans for 2. Liker at det er såpass konsentrert. Flotte farger mellom det gule og det blå, og ellers er det fascinerende med assosiasjonspotensiale til hud og kroppsformer... og fremfor alt en flott komposisjon.

:> T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu