Iran # 5
Et søskenpar i parken foran moskeen i Esfahan. I Iran skal jenter vanligvis bære hijab eller chador fra fylte ni år. Denne jenta er nok noe yngre.
Ok, fornøyd med fortellingen og komposisjon.
Bildet inngår i albumet Iran - Iran er en verdens eldste sivilisasjoner, med historie tilbake til 4000 år BCE, og kan være stedet for verdens første etablerte menneskelige samfunn. Iran er i dag under et teokratisk politisk styre som har innført svært konservative islamske reformer, men det er fortsatt interne konflikter mellom reformister og konservative over landets fremtid, gjennom valgt politikk. Bildene i denne serien er tatt på en snau ukes ferietur sentralt i landet. Det er ikke enkelt å være fotograf her, da det er mye begrensninger på hva som er lov til å avbilde. Derfor må forsiktighet utvises. Noen av bildene kan derfor ha komposisjonsmessige og/eller tekniske mangler, men håper allikvel at de kan fortelle en historie.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-08 18:02:12
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-11-08 18:02:39
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EF 100-400mm 1:4.5-5.6 L IS USM
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeRAW ISO 320
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286488} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Liv F. D.

Hei Espen,
Iran 5 var veldig stilig med en fantastisk fin komp. Jeg synes at #3 er best, der du har litt sterkere kontraster. Her er det tydelig at disse to er veldig opptatt av noe utenfor bildet. Se jenta støtter hånden bort på det som kan se ut som storebror. Du har fått frem en fin bildeserie fra ferieturen din. Anb.
mvh
Liv '')
Tove H.

Hei! Liker disse Iranbildene dine! Fint fortellende bilde. Sjarmerende med jenta med de litt for store skoene som er ute med storebror.
Mvh Tove
Inger Anne Maritsdotter V.

Et fint bilde fra din reise,
likte best #2 og #3.

-iav
Gulbrand T.

Hei Espen
Flotte bilder fra din reise i Iran.
God komposisjon. Liker v3 best.
Mvh Gulbrand.
Tom T.

Bra dette Espen:) Har studert bilde flere ganger og legger merk til skoene til gutten.Er det fotball sko han har? Er ikke imot lyse bilder, her synes jeg det sterke lyset blir i overkant, mulig du kan justere det ned? Liker farge bilde best.

mvh TomT
Espen R.

Takker for kommentarer, og stor takk for anbefaling, Liv:-) Ja, observant du Tom, det ser jammen ut som fotballsko. Har ikke jeg sett selv før nå. Husker godt da dette søskenparet kom vandrende over plassen, virka som de hadde pynta seg svært. Jeg la bare merke til jentungen som hadde altfor store sko...
Espen
Per Einar G.

Hallo Espen!

Dette bildet gikk jeg nesten glipp av!
Liker spesielt godt dokumentasjonen din på kledning her, her går utvilsomt klesplaggene i arv. Sterkt med den dokumentasjonen i bakgrunnen på benken også......samme hvor du drar i verden så dukker de opp!

Fargeversjonen for meg!

Per E.
Espen R.

Takker så mye, Per Einar:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu