Høstdag på fjellet
Bilde fra Stordalen
Utstyr
  • Nikon D80
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286474} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

savner å se himmelen litt! hadde hjelpt med litt hdr der:) men ellers så var det velidig fint, veldig Kraftige farger;)
Sigurd F.


Iriterte meg at jeg ikke hadde med stativet kunne tenke meg å prøve HDR på det bildet.

Kanskje det ble litt formye himmel også??
Geir A. G.

Med nyeste versjonene av Photoshop og Paint Shop behøver man strengt tatt ikke stativ for å ta HDR-bilder, ettersom disse selv klarer å legge lagene dønn nøyaktig over hverandre (blir noen kanter å skjære bort selvsagt). Man bør jo selvsagt prøve å få hvert utsnitt så likt som mulig, og det vil riktignok alltid bli litt forskyvning i hvordan de nærmeste detaljene blir i forhold til det som er litt lenger bort - men det gjør egentlig ikke noe hvis ikke samme detaljer blir synlige fra flere lag. Her hadde man vel kommet langt med bare to bilder - ett for himmelen og et for resten. Ellers var det jo fantastiske farger - er de sånn noenlunde naturlige?
Sigurd F.

Ja har skarpet litt +gjort lysere ved sivet og prøvd å få frem litt av skyene (var veldig tungt og grått vær). .Måtte krype ned og knipse med en gang jeg såg den lille siv samlingen :) Men fargene er naturtro :D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu