Bildet inngår i albumet Norge i farger -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284501} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Torild H.

Du er god ven med lyset her, Tom! ...liker godt slike bilete med lys gjennom vindauge.

Det ser ut for meg til å vera inne frå eit drivhus, eller liknande, dette, kanskje ein bukett som er vorte liggande, som gartneren gløymde då han skulle til torgs. Bra med greina som ligg intil ruta, ute, med eit haustblad på.

Fargane gjer meg assosiasjoner til mi mor sine muntre sommarkjoler...

Mvh Torild
Tom T.

Bilde tatt gjennom et bilvindu , bilen er skikkelig vrak, blomster buketten har sikkert ligget der i 10 år. Takk for kommentaren Tove:)
Torild H.

Ah - takk for oppklarande svar! ...så blomebuketten er kanskje av silkeblomar heller, som kom for fullt på beg. av åttitalet; dei ser ganske naturtro ut og vart rekna som ein stor forbetring samenlikna med platikkblomane som var før det, men ... nok om det. Fint bilete!

Mvh Torild (...men storesyster mi heiter TOVE)
Lise U.

Ja, det er jo litt utestemning inne i bilen også, med rusk og rask inntil ruta... og den vindusviskeren ser ikke som den har vært i bruk på ei stund, med all grønsken som har lagt seg. Jeg assosierer egentlig sånne silkeblomster med kirkegårder, og det kan jo passe bra med en slik bukett i et vrak av en bil som langsomt skal finne sin vei tilbake til naturen... Ennå er det tydeligvis en viss forskjell på inne og ute, for blomstene ser tørre ut, mens ruta er full av regn. -- En ny innfallsvinkel til ''bil i forfall''-temaet -- det er bra :) Jeg syns kanskje bildet blir litt tomt oppe, men det er muligens litt av vitsen?

Lise U
Tove H.

Ser serien heter ''Norge i farger''... ja, det er vel litt norsk å lage det koselig - og å være praktisk og velge holdbar pynt også kanskje... Synes lyset er flott i dette bildet - og forfallet kommer bra fram både inni og utenfor bilen.
Mvh Tove
Laurberg G.

Et sympatisk roderi i muntre farver. Det er mig umuligt at se andet end end godt affyret vits i dette. :-) Og humor skal der til. Fandt et sådant ikke færdiggjort skilderi på lossepladsen. Ikke fri for at lossepladsen forekom oplivende den dag. Men ellers minder det nu ikke meget om hverken kirkegår eller forfald. mvh. lau

Mere vanvid udbedes :-)
Stig Børre E.

Dette er knall Tom.
Et bilde man ikke med en gang forstår. Toner, lys og komposisjon er meget bra. Finner egentlig ikke noe å mislike her. Et av dine bedre.

StigB
Tom T.

Takk for kommentarene og anbefaling:)

mvh TomT
Helge R.

Lekkert, bra lys og flotte farger, spennende motiv, her er du god
:)Helge
Tom T.

Takk for anbefaling Lau:) Trodde at du ikke likte bilde? Har ikke hatt som mål å formidle forfall eller kirkegård. Kun lyset og farge.

mvh TomT
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu