?
Bildet er tatt i enden av Myntgaten i Kongsberg. Er det noen av dere som vet litt om historien til dette staselige huset. Sikkert noen viktige personer som bor/har bodd her. Ref. overvåkingskameraet på lyktestolpen. Jeg tok nå likevel sjangsen og stakk objektivet mellom sprinklene på porten. :)
Bildet inngår i albumet Reise -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284103} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Lars-Anders M.

Jeg syns dette er ett helt alminnelig bilde av ett nesten helt alminnelig hus. Lyset er flatt. Men ok det blir ikke noen forstyrrende skygger. Bra som dokumentasjon.
Odd Tore S.

Staselig hus i regnvåte og senhøstlige omgivelser.
Med slike oppmerkede p-båser ser det litt offentlig ut, men hva det brukes til eller hvem som bygget det aner jeg ikke. Den kongelige myntmester?
Rett på dokumentasjon. Ikke lett å få til noe annet gjennom sprinkler i en ugjestmild port.
Liten kuriositet: Lyktestolpene ser ut som NORALs type A1. Jeg morer meg her på jobben i dag med å legge siste hånd på et dataprogram for å beregne slike stolper etter Europeisk standard EN 40 for CE sertifisering og merking. Man skulle tro at EU mener at slike lyktestolper skal sendes ut i rommet når man ser hvilke beregninger og tester de må gjennom!
Og så tilbake til EXCEL.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu