-livets valg-
tungt..
Fotograf
Utstyr
  • 400d
  • 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283414} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thorbjørn R.

Stort pluss for kreativitet og vilje til å presentere noe anderledes. For meg blir det litt for store tomme, mørke flater. Idéen kan du imidlertid bygge videre på.
Jon K. L.

Utrolig stilig, selv om jeg kanskje føler at det mangler noe... Likevel, jeg liker det og det holder igrunnen lenge for meg :)
Jon K
Dan S.

takk for synspunkter Thorbjørn og Jon.visste ikke helt om jeg greide å formidle budskapet klart nok,men et motiv jg absolutt kommer til å jobbe mer med.mvh Dan Sandmoen
Zett Alexzander E.

Henger meg på kommentarene du har fått, Tøft og stilig, likte bildet og den ''tommhet'' det viser. Syntes ikke det mangler noe i bildet, ser frem til fretidige bilder i denne stilen.

Hilsen Zett
Avsluttet .

Faller pladask for dette.
Både tittel og komposisjonen gir meg veldig mye.
Et enkelt bilde som sier mye:-)
Hilsen Tone!
Avsluttet .

Flott idè du har her:) Likte det spesielle, underfundige og utførelsen av dette bildet. Ser nokre skriver at det mangler noko, virker tomt , har store mørke flater osv. Kanskje det er det som skal vere budskapet?? Slik virker det iallefall for meg. Som nr. 1 skriver, så er det eit stort pluss for kreativitet:) Mvh Mari
Dan S.

takker for kommentarer og synspunkter:)
bildet kan helt klart tolkes på forskjellige måter men jeg ville ikke legge ord i munnen på beskueren så derfor kommer min tolkning nå:

-det sorte(rommet) representerer tiden
-krakken det kjente og trygge
-portalen som det ukjente og spennende på godt og vondt

jeg valgte å ha bare 2 muligheter for blikkfang, og ha portalen som mest fremtredende.. jeg er selv inne i en periode av livet som jeg prøver å oppleve mest mulig ..derfor dette motivet og uttrykket.

mvh Dan Sandmoen
Tove H.

Herlig bilde! Hvis det mørke er tiden, ville jeg hatt litt mer lys, he,he.. Ville løpt fort gjennom tunnelen, og håpet at tiden også var der ute i lyset. Artig bilde å fabulere over.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu