Talk to me...(1)
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283397} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Avsluttet .

Stilig bilde egenkli! Er han på sjekkeren? Ser i hvertfall ut som det og det synes jeg var litt tøft med det bilde her.
Tove H.

Tusen takk for rask kommentar, Simen. Han prøver nok å få kontakt, ja... Men se på kroppsspråket hennes, .....huff!
Mvh Tove
Brit M.

Liker dette, Tove. Man kan legge forskjellig tolkning inn i deres holdninger. Fin bakgrunn bak hodene, du var heldig (dyktig) med den :-)

Brit
Avsluttet .

Interessant komposisjon!
Her er det flere ting som kan være symbolske:
- Hans utstyrkte hånd
- Planten som strekker seg etter hans hånd
- Hennes tilknappede kroppsspråk
- Benken som felles plattform
- osv.
Du har en passende dybdeskarphet i bildet: bakgrunnen er diffus, mens hovedmotivet er i fokus.
Fargene er ok - kan være vanskelig å se om de er gode pgr. av skjermen som benyttes når man ser på bildet.
Du har både tradisjonelt ''gyldent snitt'' i plasseringen av hovedpersonene, og en antydning til diagonal / skrå linje i bildet.
Overgangen mellom sjøen i bakgrunnen og søppelkassen (?) til venstre i bildet er uklar. Kanskje like bra, det!
... Jeg liker bildet!
Fred S.

Skjønner du legger opp til kommunikasjonsproblematikk her, Tove, og jeg er med til en viss grad; kvinnens kroppsholdning er kanskje litt avvisende. Samtidig kan hun ganske enkelt ha lagt armene over kors mens hun filosofere/betrakter/ konverserer, og han ser jo riktig så avslappet og tilfreds ut. Dessuten er det noe med selve typene som sier meg at dette er mennesker som KAN kommunisere ( ren intuisjon...). Ser med andre ord mer kos enn konflikt her, og planten som vokser opp bak ryggen på de to forsterker det inntrykket...
Teknisk bra, forresten

vh fred
Tove H.

Tusen takk for fine kommentarer, Brit, Geir og Fred! Jeg har fjernet toppen av bosspannet, Geir, ville ikke la det få fokus. Bildet kan tolkes på ulike måter. Du har helt rett i at det kan tolkes positivt, Fred. Mulig det er rett også, men de gikk med god avstand bak hverandre - hun først - og snakket ikke sammen, så ikke engang på hverandre. Jeg er så nysgjerrig på mennesker, så jeg gjorde meg mine tanker... Veldig kjekt å høre hva dere la i bildet, enten at det er åpent eller spesielle tanker.
Mvh Tove
Lillian L.

'Elsket være den som setter seg''. Cesar Vallejo.
Lene F.

Hei Tove! Så flott at et bilde kan gi rom for så mange interessante tolkninger. Dette skulle vi hatt mer av på foto.no! Siden det meste er sagt best før meg velger jeg en annen type kommentar. Lurer på om litt mer luft rundt paret på benken hadde gjort seg. Kunne en bakgrunn med mer sjø, evt fjell etc gitt mer dybde i i bildet? Bildet er nydelig som d er, men det slår meg at det føles litt ''knapt'' og at litt mer omgivelser hadde kunnet rammet det inn. Hilsen fra Lene
Tove H.

Takk for kommentarer, Lillian og Lene! Jeg har vært inne på tanken Lene, om litt mer luft, men det er ikke mer å gå på. Til trøst blir fokus mer på paret sånn som det er nå. Litt mer sjø, ville også vært fint...enig.
Mvh Tove
Hans-Jørgen H.

Go Bergensmorgen!

Virkelig et bilde som setter assosiasjonen og fantasien i sving.....
Kan tolkes vidt dette.
Støtter kommentaren til han Geir...synes den sier mye.
Meget spennende kommunikasjonsspråk...
Den høyreiste reinfann(av mange sett på som ugress) bak benken sier også mye...
Liker dette godt Tove!

En toppers høstdag uten kommunikasjonsproblemer ønskes deg!
Hans-Jørgen
Geir F.

Dette var meget bra. Kommunikasjonen mellom de to eller mangel på sådan gjør mye for bildet. Ellers er bildet rent og velkomponert uten forstyrrende elementer. Og fargene er topp.
-fløde-
Knut H.

hei Tove.
Leser sjenanse hos kvinnen på yttre fløy av benken.
Hans selvsikkerhet forsterker hennes underdanighet
og beskjedenhet.Den enkle gule blomsten betyr mye i bilde
der fokuset på stemningen og situasjonen er fint fanget.
Håper de fant hverandre.
Mvh Knut
Knut H.

hei Tove.
Leser sjenanse hos kvinnen på yttre fløy av benken.
Hans selvsikkerhet forsterker hennes underdanighet
og beskjedenhet.Den enkle gule blomsten betyr mye i bilde
der fokuset på stemningen og situasjonen er fint fanget.
Håper de fant hverandre.
Mvh Knut
Hilda Hol E.

Hei Tove.

Enkelt, fortellende situasjonsbilde hvor de fleste kan kjenne seg igjen, og også kan dra forskjellige slutninger og konklusjoner fra bildet, et tegn på at bildet har kvalitet.

Vennlig hilsen Hilda.
Tove H.

Tusen takk for positive kommentarer, Hans-Jørgen (reinfann heter altså planten - takk, nå lærte jeg det!), Geir, Knut og Hilda! Glad for at jeg har klart å kommunisere med dere gjennom dette bildet - interessant å høre hva dere tenker, glad for den positive responsen. Kommunikasjon er ikke enkelt, lett å spore av...
Ha en fredelig og fin kveld!
Mvh Tove
Inger Anne Maritsdotter V.

Hvis disse to kjenner hverandre og er på tur sammen, så kan eg tydelig se avstanden mellom de. Særlig ser eg det på kroppsspråket hennes at hun lukker seg fullstendig og stenger den andre ute. Han virker litt mer åpen og i møtekommende.
Interessant budskap i bildet ditt:)

mvh Inger Anne
Rune S.

Artig og fortellende bilde som viser kommunikasjon eller brist på dette. Hans holdning ser mer nærmende ut, mens hun har armene i kors, noe som tolkes som protest, pluss at hun sitter på maks avstand.
Pirk 1: Jeg ville jo sagt'' Don´t talk to me, talk with me!'' :-) Pirk 2: Kloningen i venstrekant blir til et optisk fenomen, men det forstyrrer ikke inneholdet. Meget flott sett og formidlet.

Mvh
Rune S
Tove H.

Tusen takk for fine kommentarer, Inger Anne og Rune! De kjenner hverandre, I A, så du har rett i det du leser av kroppsspråket. Ja, Rune valgte optisk fenomen for å usynliggjøre kassen! Godt forslag til forbedring av overskrift, men de var totalt tause disse to. Og så hadde jeg en melodi i hodet som sier ...''talk to me, like lovers do!'' Fra ''Here comes the rain again'' med Roxette, gammel låt.
Mvh Tove
Lillian L.

ENDELIG!!! Et bilde som får ''haugevis'' av kommentarer til, først og fremst, bildets budskap og innhold.Jeg er stadig innom og leser - med åpen og siklende munn. HERLIG!!!
Mvh LilliAnI.
Håvard F.

Et lite dypdykk i arkivet.
Her har du et godt fortellende bilde. Armene i kors og forknytt. Mens mannen prøver å være åpen. Ser ikke no sjekkern i dette. Her tror jeg det er en diskusjon som foregår - og de er ikke enige.
BRA foto!
mvh
Håvard
Liv F. D.

HEi Tove,
utrolig flott fanget dette. Her taler kroppsspråket sitt tydelige språk. Kom meg ikke for nære, vil ikke høre på deg. Ser at bildet er fra høsten 2007 - håper de er enige nå!

Fine farger og godt utsnitt!

mvh
Liv ")
Tove H.

Så hyggelig at gammelt bilde "spratt opp"....og at dere likte det, Lillian, Håvard og Liv - takk for flotte kommentarer!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu