Havørn 2007 - 1
Bildet inngår i albumet - Havørn - - Nord-Europas største rovfugl er et av mine favorittmotiver.

Alle bilder er tatt i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Nikon 300 mm AF-S II, f 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283237} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Robin J.

Nydelig lys på denne utrolig flotte fuglen. Synes du langt på vei har lykkes her dersom det er panorering som er målet,og det er det vel? Synes likevel det mangler litt. Hode/nebb skulle¨etter min smak vært enten litt mer skarpt eller litt mer uskarpt alt etter som.Dette vet jeg er utrolig vanskelig å treffe på. Men skal man komme vidrer som fotograf er dette veien å gå.Prøve på nye ting. Noen ord og tanker fra en her oppe i nord. Mvh RJ
Espen Lie D.

Utrolig tøft Kjartan!
Flott lys og fin ''timing''. Tøff positur akkurat når fuglen har full strekk, bildet viser bra de imponerende dimensjonene på føttene. Dette likte jeg virkelig.

Forøvrig tipper jeg at det er ei dame du har tatt bildet av, synes spesiellt overnebbet virker kraftig. Tipper også bildet er tatt nokså sent på sommeren da den er godt på vei med håndsvingfjærmyting.

Havørn-hilsen fra Espen
Kjartan T.

Takk Espen og Robin. Ser at det ble litt mye usm rundt øyepartiet så kanskje hadde det vært bedre uten, men hyggelig at dere liker det. Har knipset mange havørnbilder i år, men det er det jo også mange andre som har gjort. Legger derfor ut dette med litt bevegelse. Det begynner jo å bli vanskelig å få til noe som skiller seg ut i mengden.
Terje S.

Hei Kjartan !

Flott bilde med nydlig lys. Fartsfylt og annerledes men kanskje litt for mye usm på øye. Du har sjøl vært med å lagt lista på kvaliteten på havørn bilder så det skal godt gjøres å få så mye nytt som ingen andre har. Er sjøl inne i en down periode der jeg føler at alt butter imot. Både hønsehauk og ørn holder meg for narr for tiden men lever i troen på at før eller siden lykkes jeg. I morra skal jeg prøve ny vri på havørna. Har fylt opp ett par stamper med slakteavfall som jeg har tenkt å plassere på en liten holme. Ett par meter bak blir D200 plassert på stativ med vidvinkel og programmert eksponering vært minutt i 4 timer. 4 timer skal kamera få stå i fred å gjøre jobben mens jeg fisker småsei ett par kilometer unna. Spennende å se resultatet når jeg kommer tilbake. Ideen kom for en 5-6 års siden da jeg jaktet steinkobb. Dro kobben på land å tok ut kjøtt og skinn. Kom tilbake ett par timer senere og da satt 2 stappmette ørner på en oppspist kobbeskrott.

Terje
Kjartan T.

Du må ha lykke til Terje. Skal bli morsomt å se hva du får ut av forsøket. Håper det blir noe som jeg kan fryde meg over her på Foto.no. Ellers får du trøste deg med at vi er inne i ei av de litt kjedeligere og mørkeste periodene i naturen nå, og mange naturfotografer har litt ''down time'':)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu