Knowledge is the only cause of ignorance.
Betaltjeneste? Foto.no?
Uansett:
Mitt andre ''serie'' bilde. Vet ikke helt om bildene er ''spesielle'' nok til å stå i serie. Hvis dere skjønner hva jeg mener... Er i en ''exprimenterings periode'' for tiden og tester.. tester...osv. Funker dette?
Bildet inngår i albumet ''''''Industrielle nydeligheter... -
Utstyr
  • Nikon Coolpix5000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger534
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28309} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Mikkel C.

Bildet til venstre og bildet av ''Scart'en'' er gode nok til å stå alene. Bildet til venstre er fantastisk!
Tre av bildene spiller godt sammen pga. de 'spesielle' fargene, men det brune (nr.2 til venstre) skiller seg ut som 'ordinært'.
Jeg foreslår at du kutter ut bildet av mappen og det brune, og tar et bilde til med samme fargetoner som scarten og bildet til venstre og lager en ny serie. Kanskje satt ned kontrasten og brightness'en på scarten en smule. - Det ville jeg likt!

M.
Erlend M.

Bilde 1, 3 og 4 er veldig bra sammen! Nr. 2 er ikke like ren og fargesprakende som de andre. Du burde byttet ut det med et annet rent men med annen fargekombinasjon enn de andre. Ellers veldig bra..! Liker tittelen.
Mikkel C.

Kan ikke du lage 2 bilder til til denne serien. Bilde nr.1 + to nye, i samme stil. Kunne tenkt meg no' slikt på veggen. Har en ramme som mangler innhold, ser du.

M.
(det heter forresten ''Eksperimentell periode'')
Haiman A.

Smakfult dette.

::Haiman::
Kjetil N.

Flott. Liker bildet til høyre best.
Endre B.

exprimentell? Feil?la meg tro det er riktig...
uansett: Takk, ok, forstår, skal prøve på det, syntes det 2 fra venstre brøt litt med de andre og jeg likte dette, dere? Nei?, ok, takk, det skal jeg gjøre Mikkel! Koselig, Takk Haiman, og Kjetil. Phu... feil? hehe.. jaja... Takk allesammen! Skal prøve! Erlend: setter pris på at du verdsetter tittelen... Ha en fin dag!
Mvh Endre.
Pål R.

Blir litt provosert av at bilde no.2 er med, så det bør være der syns jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu