#8
Bildet inngår i albumet å gå -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Monika Frisvold V.

Hei Tom
Et herlig bilde fra deg igjen...
Liker linjene i bildet, samt jeg liker dem små fjelltoppene i bakgrunn
som signaliserer at livet er ikke rett fram, men det går både opp og ned....
flink du...
mvh monika
Per Einar G.

God kveld Tom!

Liker høyden, skarpheten, farger, kontrasten og grafittien i bildet ditt. Samt den litt risky spaserturen på en høy mur intrykket som man sitter igjen med etter å ha studert bildet.

Per E.
Espen R.

God morgen, Tom
Flott komposisjon med personens plassering i bildet. Lyset treffer fint på muren og får frem fine fargenyanser - bra eksponert.
vh
Espen
Lise U.

Fine ettermiddagstoner og spesielle omgivelser -- en forseggjort molo? full av ungdommers tagging -- rundt denne spreke voksne damen. Hun ser ut til å gå i sine egne tanker, selv om hun langer ut -- eller kanskje hun bare sjekker underlaget for å unngå bråstopp... Vet at alt du gjør er gjennomtenkt, så du har sikkert allerede vurdert kutt i topp og en anelse mer bak, eventuelt radikalt kutt i toppen og venstre ytterkant som den er? Men da er vi over i et format du ikke liker, og et kutt fra høyre for å kompensere ville fjerne noe av den interessante taggingen... Jeg liker inndelingen i horisontale flater i seg selv slik den er. Steinene som så vidt stikker opp over muren er fine detaljer, og de forskjellige taggingene innbyr til sammenlikning av stiler. Damens gangstil danner også en fin kontur og hennes tilstedeværelse en fin kontrast på mange måter i dette bildet.

Lise U
Tom T.

Var inne på en kutt fra høyre, det hadde forstyrret balansen i bilde.

Takk for kommentarene:)

mvh TomT
Tove H.

Hun går på en høy mur - lite vennligsinnede er omgivelsene. Stein nært og langt borte, hun er også omgitt av uforståelig språk (grafittien). Fremmedgjøring, tenker jeg på i dette bildet. God balanse i komposisjonen.
Mvh Tove
Ronny A.

Hei Tom.
Det som slår meg med bilde er at det er en veldig god balanse i motivet, enda det skulle tilsi noe annet med at personen går litt i oppoverbakke. Liker også den behagelige fargemetningen din:-)
mvh Ronny
Laurberg G.

Hej Tom. Et smukt foto. Usædvanlig komposition, ligesom også farvverne er nok er velafstemte men alligevel særprægede i deres harmoni. mvh. lau
Avsluttet .

herlig komp.,fine farger og jeg liker det målbevisste i personens måte å gå på.
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu