... over London II
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-19 19:55:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mk II
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282994} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Trond T.
Artig bilde! Likte komposisjonen med profilen av bygninger og fuglen, samt sort/hvitt.
Jeg tror jeg ville croppe litt, for å få markert bygningsprofilen bedre. Og rette opp linjene noe.
Fint bilde.
Anne Lene B.
Hei Henrik
Versjon 2 er bare helt knall, for en himmel!
Flott komposisjon, skutt i rette øyeblikk, flotte silhouetter

Hilsen Anne Lene
Gunnar John C.
Nesten litt synd at du ikke har lagt dette sammen med forrige ''...over London''. Det forsvarer versjonsbegrepet, og jeg liker å sammenlikne de ulike løsningene.

Her er fuglen mindre, og mer solplassert. Dessuten ser den mer svevende og mindre flaksende ut her. Det synes jeg var bedre. Stadig er det den metaforiske kontrasten mellom solide (dog oppadstrebende) bygninger og faktisk svevende fugl som fascinerer. Er dette ideal kontra implementasjon? Er det fortid kontra øyeblikk? Mye å tenke på her.

London kler s/hv! Men jeg ville nok likt v#2 også, om ikke det var for refleksen på høyre side, som drar altfor mye oppmerksomhet. Uansett et flott stykke fotografi, synes jeg.

Det er noe rusk i øvre venstre del, som med fordel kunne vært klonet vekk.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Henrik Eidem K.
Takk for fine kommentarer, og for dine tangespring Gunnar. Som vanlig fint at man ikke er enige alle sammen. Selv liker jeg også best shv, men samtidig så er jeg også enig i at himmelen er bra på fargebildet. Refleksjonene er dessverre vanskelig å gjøre noe med når man fotograferer rett mot solen, så det ble som det ble. Mulig linse og filter skulle vært renere, dog ;) Noen som har noen gode photoshop-triks for å få bort sånne reflekser?

Det ble en del skudd før jeg fikk plassert fuglen foran solen ja. De lystret ikke mine norske kommandorop, men da jeg gikk over til engelsk så ble det noe bedre...

Ja, jeg har i ettertid sett mye støv både på dette bildet og det første.

Forresten Gunnar, hva mente du med å legge det sammen med forrige bilde? Som en annen versjon? Jeg synes ihvertfall de er ganske forskjellige - pga fuglen, og da føltes det naturlig å ha dem som separate bilder.

H
Gunnar John C.
Jeg mente det kun rent praktisk - at disse bildene er ærlige versjoner av samme motiv, og at betrakteren kan ha utbytte av å kunne se dem sammen, veksle mellom versjoner og se forskjeller og likheter. Men for all del, Henrik, dette gjør du som du selv føler passer best.

Jeg liker bildet ditt veldig godt, og jeg synes det er en original vri på et av Europas mer fotograferte motiver. Og DET er ikke verst ;-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Gunnar John C.
Jeg tror ikke dette rusket er på objektivet - det er nok heller på sensoren.
G.
Henrik Eidem K.
Jeg skjønner hva du mener. Men siden jeg valgte å ha både shv og farge av hvert av bildene hadde det blitt litt mange ''versjoner'' av samme. Men, men - smak og behag :)

Rusket er nok på sensoren ja, men det hadde nok blitt litt mindre reflekser om linsen og filter hadde vært renere, mente jeg.

Forresten takk for kommentar om original vri. Det var forsåvidt ikke det som var hensikten da jeg tok bildet, men det er alltid artig å få til noe anderledes av vanlige motiver!

H
Avsluttet .
Får assosiasjoner til middelaldertidens London slik jeg forestiller meg denne mørke epoken med luksus for de får rike og et rent helvete for de allminnelige.
Nå har jeg ikke sett den andre versjonen over samme tema, men jeg likte dette virkelig godt.
Mvh Stine
Henrik Eidem K.
Takk for det! Fint å kunne gi den type assosasjoner du nevner!

H
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu