Nordlandsnupen
Dette huset ligg pittoresk til på Nordland/Værøy, rett under den bratte Nordlandsnupen.
Trur det vart bra, eg likar motivet.
Utstyr
  • Nikon D80
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282548} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Per Einar G.

Dette bildet hadde noe ved seg som jeg likte, selv om alt er sentrert. Selv lykte-stolpene ble jo bra her og skapte liv i bilde pga. ditt valg av komp. Jeg kunne jo selvfølgelig ønsket litt mere lys i skyggepartiet i fjellet, men det er ikke et must.
Liker ensomheten som bildet ditt fremmer på en utmerket måte.

Per E.
Espen R.

Hei
Sjelden jeg er en fan av midtstilling, men her funker det som bare det. Lyktestolpen synes jeg er litt forstyrrende, kunne kanskje vært klonet vekk.
vh
Espen
Marianne S.

Hei

Dette er et morsomt bilde. Kontrastene fasinerer. Farger - lys/mørke - former. Jeg liker det. Veldig bra.
Tor Erik P.

Et bilde det tok litt tid før jeg nå synes er veldig bra. Synes midtstillingen av huset gjør det mørke fjellet enda mer truende og motivet spennende.
Fred S.

Må være midtstilt dette, ja. Kraftig oppskarpet, tror jeg, men jeg har stor sans for slike motiv. Sikkert enda bedre i svart/hvitt.

vh fred
Arne J.

Hei!

Slik lysforholdene var da bildet blei tatt har du fått gjengitt motivet bra. (Kontrast mellom en lys himmel og landskapet som ligger i skyggen) Huset som ligger alene under fjelle (kontrast til naturen rundt)på en utkant ut mot havet. Lysstolpen forstyrrer en del, men er jo også en del av helheten på plassen. Bra!

Hilsen Arne
Tom T.

Denne likte jeg:) Bra med midt stilling, kjedelig uten midtstilling. Som FredS skriver, er dette motiv som blir meget bra S/H.

mvh TomT
Hilda Hol E.

God dag, Ivar.

Dette syns jeg ble meget bra.
Man får straks en følelse av ensomhet. Fint med midtstilling. Fjellet kunne kanskje ha vært litt lysere, slik at mønstret i berget hadde trått mer fram. Men slik det er nå, virker det mer dramatisk.
Lysledninger og stolpe syns jeg passer akkurat her. Vinkelen på ledningen, på fjellets skrå og takvinkelen, danner en diagonal tre-enighet.

Vennlig hilsen Hilda.
Odd E. k.

Hei Ivar!

Et flott fanget motiv, der huset kommer vel til sin rett under den store steinblokka av et fjell. Liker godt den harde kontrasten mellom det mørke fjellet og det hvite huset. Fint lys også inn på det lyse fjellpartiet og i vegitasjonen i forgrunnen av bildet. Mulig at telefonstolpen/lyktestolpene med ledningene er med på å ødelegge den idyllen som ligger i bildet, men slik er jo nåtiden med sin teknologi. Flott fanget og komponert i et fint utsnitt Ivar!

Ha en fin fotouke!

mvh

Odd E.
Ivar S.

Takk. Eg bør nok nytte høvet til å lovprise naturen på Værøy, heile øya er spektakulær, veldig flotte fjell - kanskje landets mektigaste kystnatur? Fins det noko tøffare enn Værøy?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu