Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282241} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
john-arne w.

dette synes jeg du greide bra. ikke lett å fotografere med en fisheye, går ut ifra at du brukte det? men som sagt, dette var okey. artig med de gule punktene, pullerten og huset, lager ei fin linje. de hvite husrekkene som stoper der hurtigbåten tar over i vill fart. og havet i fin v-form mot høyre i bildet. pent beskjært. høydeformatet passer også godt her...skal man klage litt, og det skal man, så kansje en litt,ikke mye, mere dramatisk himmel? kansje...latt skyene komme mere fram...


hilsen john...
Tove H.

Tøft! Finner ikke mer å si.
Mvh Tove
Jørn Tore K.

Hei.
Fin bevegelse på hurtigbåten. Den står i fin kontrast til den gule pullerten. Aspøyskolen skaper en god dybde og skaper en fin linje mellom for og bakgrunn. Bra bilde.
Mvh. Jørn T. Karlsen
Hanne H.

det bildet var bare utrolig kult. det er det kuleste. Bra bruk av farge og lys. og god ide. sinnsykt tøft.
--hanne--
Stig Morten S.

Artig bilde, og som det er nevnt tidligere, bra bruk av farge og lys. Jeg lurer på om bilde skulle hatt litt mer luft i underkant?
emil w.

stiligt ikke mer å si mvh ewb
Torild H.

Jo...bifaller dette!

Biletet har vel ''alt'', god komp, linjeføring, er tydeleg mht. innhold, fartsfylt, og effekten gitt av fisheye kjem til sin rett her og lagar ekstra speed på denne båten. Den andre effekten du har brukt her ved at det er eit særdeles gult hus i bakgrunnen, kjem og til sin rett her (samanlikna med den uheldige raude bilen på anna av dine bilete), då dette glir fint inn i komposisjonen, heilheten.

Heldig bruk av primærfargane fører meg og inn i ''kunstens verden'' og dette må vel kanskje då vera på grensa til surrealisme? Er og betatt av kuttingen i bunn; det er og eit spørsmål eg sit igjen med etter dette biletet.
I det heile: virkar gjennomtenkt og dyktig gjort!

Mvh Torild
Rune Edvin H.

Synes denne ble ganske tøff, men kanskje ørlite for buet. Fet fargesammensetning og driv.

Rune
Per Ove H.

Kreativt og morsomt bilde fra havnemiljøet i Ålesund.

Mvh
POH
S. N.

Fin s-komposisjon og fargebruk i kombinasjon med lang lukkertid. Masse bra detaljer. Effektfull midtstilling av den gule kai-dingsen. Silje
Toini B.

wroooom. Spenstig og tøft. Me likes. Ønsker den linsa i julegave, hehe:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu