Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282159} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Carsten S.
Dette syns jeg meget bra. En formiddling av overbefolkning (China?), mennesker som prøver å forbli individer. Fotografisk effekt, nei teknikk, brukt for å formiddle noe og det med bra resultat.
Håper bare at noen some er bedere med ord kommer etter meg.
Fred S.
Overbefolkning kan nok være en assosiasjon, panikk, krig, kaos andre. Mannen med noe som ligner en hjelm midt i bildet bidrar til slike ''tolkninger''.
Uansett har kamerabevegelsen (?) gitt et visuelt spennende resultat.

vh fred
Stig Børre E.
Klaustrofobisk bilde. Teknikken og finishen sitter som et skudd.
Fint med den ene gutten med litt mere lys i ansiktet sånn ca midt i flaten, han og mannen med hatt rett ovenfor blir hovedpersoner i bildet.
Ville vurdert å kutte litt i topp for å bli kvitt noen høylyspartier.
Lukter kunst av dette.

StigB
Chr. G.
Takk for kommentarer. Det er håndholdt på kveldstid mot en folkemengde i bevegelse, så ''effekten'' er ytters naturlig. Det er ikke krig, men muligens kaos, en flytende menneskemasse bestående av enkeltindivider. Mannen med hjelmen lurer sikkert på hvor mopeden hans har tatt veien. Eller noe helt annet. Enig med SBE angåene det lyseste området øverst. Hva det lukter derimot, hmmm... :-)
Odd Tore S.
Dynamisk trengsel som holdes på plass av det relativt skarpe ansiktet midt i bildet. Alle ser ut til å være opptatt av sitt. Ganske typisk for verden i dag.
Men typen med hatt, sydvest eller hjelm ser ut til å ha fått øye på fotografen og er opptatt av han. Det kan gi litt spenning til bildet, har han tenkt å aksjonere i fall han har en offentlig hjelm? Ser egentlig ikke slik ut, men tanken vekkes.
Odd Tore
Fredrik E.
Heisann.
Tiltalende bilde,,!Ettersom jeg beskjedent aner en smule kaotiske tilstander både hos folkemengden og ''viljestyrt'' fra fotografen dropper jeg å kommentere den tekniske biten, bortsett fra å berømme kameravinkel.
Rent historisk sett ut fra bildet, dannet jeg meg en mening av hva som skjer med en gang jeg så bildet.

Mannen midt i bildet trenger seg gjennom folkemengden i full panikk, ettersom en annen mann i cap like bak ham er ute etter å ta han...
Skremmende.
Fredrik
Tove H.
Yess! Dette er et blinkskudd i mine øyne! Får assosiasjon til både krig og annen trengsel, flukt, panikk...det er mye å assosiere her. Flott at blikket lander på èn i mengden som prøver å bane seg vei... Bevegelsesuskarpheten er akkurat passe og bildet er flott i s/h.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu