Blikk
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-15 16:46:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-10-15 17:38:27
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-10-24 17:58:25
    Versjon #4
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko 7-14
  • Brennvidde9mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger421
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282057} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Anders M.
Når jeg så undertittel og tittet nærmere på bildet, så så jeg et løvehodet som smiler... Før det så jeg ingenting... :) Hvis dette er det du her sett når bildet ble tatt, så er jeg mektig imponert...! :)

Mvh Anders
Gunnar John C.
Bildefilen på min datamaskin heter ''Lion.jpg'', men jeg valgte å være litt mer indirekte da jeg la ut bildet. Jeg strevde lenge med utsnittet, og tok et tredvetalls varianter for å få frem uttrykket best mulig - så jeg er glad for at du tok den, Anders - takk for hyggelig respons ;-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Tove H.
Komposisjon, dybde, farger, linjer...topp! Nå ser jeg løvehodet også - artig! Trodde først ''blikk'' henspeilte på den blikkstille pytten.
Mvh Tove
Thorbjørn R.
Bra sett og fint presentert.
Gunnar John C.
Mange takk for velvillig kommentar, Tove. Din første tanke stemmer også med min, jeg prøvde å understreke dobbeltheten.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Gunnar John C.
Mange takk til deg også, Thorbjørn, for hyggelig kommentar.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Liv F. D.
Likte bildet ditt. Skikkelig blått fint øye-blikk dette. Godt sett!
mvh
Liv '')
Dag T.
Kult blikk! .-)

Høyresiden er morsom, men jeg tror jeg hadde nedtonet fargene og lyset til venstre. Det underbygger ikke det du (ifølge tittelen) vil, men har farger og lys som tiltrekker seg oppmerksomhet.
Per Einar G.
Godt sett, fint komponert! Kult!!

Per E.
Gunnar John C.
Takk for hyggelige og konstruktive kommentarer, Liv, Dag og Per Einar.

Dag - jeg setter pris på din tanke om å dempe rødskjæret i bildets venstre del. Jeg synes det ble strammere på den måten du foreslo - se v#3. Dog likte jeg den farvemessige motsetningen mellom høy himmel og varm kveldsglød, så jeg er ørlitt i tvil.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Gunnar John C.
... nå har jeg løpt linen ut mht. Dags forslag om å fjerne rødskjær. Jeg har sympati med oppfatningen at s/hv + en liten dash farve begynner å bli 13 per dusin, men synes egentlig det passet?

Gunnar
Fred S.
Likte den siste bedre, men ikke borte vekk denne heller. Løvejakt går jeg ikke på, rødskjæret er både småpent og uproblematisk, men et kutt kan en jo alltids tenke seg; rett over det mørke hullet nede t.v. Regner med at du ikke er med helt på den, men er lov å prøve seg...

vh fred
Gunnar John C.
Takk for at du tar bryet med å kikke bakover, Fred, jeg setter stor pris på innspill fra dere som har sett og tenkt endel. Jeg synes de to bildene er ganske ulike, selvom begge bygger på granitt. Symbolinnholdet i dette ble grepet allerede i første kommentar, mens det andre stadig står som et rent landskapsbilde uten noe mer. Jeg for min del kommer knapt forbi metaforene når jeg vanker blant svaberg.

Kuttet i bunn her - vel, det er bare å rulle bildet og prøve, men det treffer ikke meg helt. Som du gjettet;-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Tom E.
Hei Gunnar - liker godt disse bildene dine fra svaberget. Syns du får fram fargene og formene på en fin måte. Dette bildet syns jeg fungerer godt på grunn av det intense løveblikket. Syns kanskje det blir litt lyst øverst, ville gjerne hatt med litt mer av strukturen i berget der. Fargene liker jeg godt, rødgylne toner mot det blå går jo som oftest rett hjem hos meg :-)

Mvh TomE
Gunnar John C.
Igjen - mange takk for innholdrik og fin kommentar, Tom. Enig i at dette er litt vel lyst i toppen, og jeg kunne kanskje prøvd å få litt mer ut av farvene her. Men isteden gikk det i retning av å rendyrke blikket.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu