Sextus
Taubanestasjonen ved Christianus Sextus gruver ble bygd i 1907 og var i drift til 1948. Den er en av de få gjenværende bygningene ved Nordgruvefeltet på Røros, etter at gruvebyen ved Kongens gruve ble jevnet med jorden i 1973.
Tja
Utstyr
  • D80
  • 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annethdr
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281759} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jostein F.

Hei!
Absolutt en severdig komposisjon og interessante elementer. Forfallet illustreres godt av gammelt forvridde jerndeler i en dam av rust. Liker at noe av treverket går i samme tone som rusten. Fin kontrast på det gamle treverket, hvor forfallet går igjen også der. Synes bildet vokser jo mere jeg ser på det. Bra!

Mvh; Jostein
Dan S.

syns den jernbiten i front tar for mye oppmerksomhet(ikke er skarpheten god heller) så et kutt der kunne vært interessant å sett.men resten av bildet er meget severdig,og flott at du tar med historien rundt dette området.liker hvordan det rød-oransje bryter med den grønne skogen og himmelen .syns du har fått frem teksturen i bygget som viser vitring og forfallenhet på en god måte.mvh Dan Sandmoen
Sander M.

Fine farger og fascinerende rønne Tore. Den blå himmelen og den oransje forgrunnen harmonerte godt. Er litt enig vedr. jerndingsen i forkant. :-)
Kjetil J.

Hei Tore, nok et bilde med kraftige farger fra deg. Jeg synes du har fått plassert forgrunn, motiv og bakgrunn fint i forskjellige fargelag her. På mange måter er det kanskje lettvindt lek med farger, men dette behersker du tydeligvis så godt at du ikke går over streken. Gleder meg til å se mer fra deg!

Kjetil
Tore V.

Takk for kommentarer og tips. Ville ha med mest mulig av den gule guffa som kom ut av fjellet her, men skal prøve skjære vekk litt i forkant. Det er gjerne slik at man ser seg litt blind på egne bilder, er derfor takknemlig for kritkk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu