Elm Trees in Drammen
Fra en søndags tur i Drammen sentrum. Drammenselva i bakgrunnen.
Bildet inngår i albumet Drammen - Photos from Drammen and District
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon NIKKOR AF-S DX VR 18-200 f/3.5-5.6 G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger308
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tor Erik P.

Dette synes jeg var veldig flott. Nydelige farger og lys. ''Ryddig'' og god komposisjon.
Anne-Lise S.

Liker svært godt utsnittet du har valgt, med trærnes plassering mot bygningen bakenfor og lyktene innimellom. Noe hardt lys da du tok dette her, spesielt på bygningen bak, noe som jeg mener forringer farger og detaljer der. Kanskje du kan dra i spakene i levels her, og øke kontrasten litt for mer reell gjengivelse, og for å fremme og heve! Synes forgrunnen er vakker.

Anne-Lise
Avsluttet .

God kveld Ann,

Flott og høstfriskt bilde dette fra Drammen by.

mvh
Tommy
Gulbrand T.

Hei Ann
Flott motiv fra Drammen med vakre høstfarger og god komposisjon.
Fine trær i bybildet.
Mvh Gulbrand.
Tone A.

Hei Ann
Eit vakkert bilde med flott hauststemning pga dei bruntona blada på bakken og trea som fortsatt har mest grøntonar men som også har meir gultona blad.
Flott komposisjon med almetrea som gjentek seg bakover og kor det første treet i høgresida har mest skarpe detaljar og mest lys til å få fram detaljane på den gamle stammen.
Med alt regnet bakerst på asfalten og lyset er mest som det nettopp har skint opp etter ein regnskur. Litt sterkt lys på huset bak som pirk, men elles eit vakkert haustbilde frå Drammen med fine fargar.
:) Tone
Brit M.

Som vanlig har du funnet et vakkert motiv! Nydelige skygger i løvet og deilig lys på den hiterste almen, som fremstår så ærverdig og krokete. Minner om et tidlig 1900-tallsbilde, noe fra Garmann og Worse, kanskje. Skulle likt å se dette som kveldsbilde også! Synd med stolper og skilt de plasserer på så utidige steder.

Brit
Ann T.

Hei og tusen takk alle sammen for hyggelige tilbakemeldinger!
Anne-Lise - ja, tok dette midt på dagen, så lyset var ganske hardt, men synes at det tok fram høst fargene på løvene ok. Jeg var litt usikkert om jeg skulle dempe lyset på huset. Skal se litt nærmere på dette.
Tommy - det er et flott by vi bor i ikke sant?? ;-)
Tone - det er ikke regn på asfalt du ser i bakgrunnen - men Drammenselva som dele byen i to. Det er sikkert solen på vannet som reflektere på husveggen. Mulig at jeg bør dempe det litt.
Brit - jeg har ikke lest Garman & Worst (vokst ikke opp med bøker av Alexander Kielland som obligatorisk lesestoff...) Bør kanskje lese denne nå ;-) Enig med deg at alle skilting rundt omkring er ikke best egnet for oss som liker å ta bilder, men det er vanskelig å få kommunen å forstå dette :) Kveldsbilde? Det var en idea, men om kvelden vil solen kommer inn bak huset, så det vil være noe helt anderledes en dette.

Ønker dere en fin høst dag!
Mvh. Ann
Tine F. B.

Hei Ann, flott stemningsbildet som fremstiller Drammen langt bedre enn sitt rykte!
Et vel utført arbeid dette her:-) mvh Tine
Rune S.

Hei Ann! Nydelig høststemning i fin komposisjon og flotte farger. Meget severdig.

Mvh
Rune S
Ann T.

Mange takk til Tine og Rune for hyggelige tilbakemeldinger!
Ønsker dere en fin foto helg :-)
Mvh. Ann
Anne Ø.

Liker lyset og skyggene som kommer frem her i et velkomponert bilde.
Kjenner meg i igjen, fint å se dette.

Anne:)
Anke S.

ja her kjenner j meg også igjen!by er nå en gang by!vi havnet dessverre 1 1/4 time lenger in i fjellene,venner av oss havnet her,som jeg besøkte mye,så lenge de bodde der.jeg liker Drammen veldig gådt og det hadde gjordt hele forskjellen for meg.j er helt sikker,at j hadde blitt glad i Drammen,men noen skremte mannen min med å fortelle at der var den største svoveldioxydforurensning fra hele landet! min mening er,:Heller et kort og spennende liv,enn et langt og kjedelig!'' det er jo så fint der og jeg hadde følt meg hjemme i en by ,som Drammen.den har lidt av alle tillbyd,nydelig utsikt fra den delen,som ligger i kveldssolen,like etter at man kommer ut av tunnelen fra Oslo,til venstre.vi fikk besøkt kryllinger der,men nå har kona i huset flyttet hjem..trivsel må man ha først,så får det andre komme etter,det veit j idag!!! mvh anke staff
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu