Under a pale moon
Bildet inngår i albumet Natt -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-11 17:22:34
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280407} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Håvard S.
Dette er skummelt!
Kvistene i øverkant gjør mye for bildet. Får assosiasjoner med en nerve som sender sine utløpere. For dette bildet er nervepirrende:)
Blir kanskje litt for mye rot nederst i bildet.

Mvh. HåvardS
Line M.
Hei Brit
Synes dette var veldig flott. Likte lyset og de gråblå fargetonene i bildet. Greinene mot himmelen er nydelige.
Mvh
Line :-)
Brit M.
Takk for kommentarer, dere to.
Håvard, det er to graver nederst i bildet. Jeg prøvde å få fram at de var under en blek måne, men i og med at det ikke ble lys på dem, var jeg kanskje ikke så heldig (eller dyktig nok) med det?
Slike kommentarer gjør at jeg skjerper meg, flott!

Brit
Tove H.
Godt formidlet stemning! I forgrunnen tusler og tasler det, men vi ser ikke hva det er, heldigvis... (Jada, har lest hva det er, men likevel...) Greinene tegner seg fint mot nattehimmelen og det bleke månelyset gir bildet en litt trolsk temning.
Mvh Tove
Brit M.
Takk igjen, Tove, tusseltaslerne var der nok men var ikke å se.... :-)

Brit
Anne-Lise S.
Dette ble bra, Brit! Liker spesielt godt den virkningen som kvistene øverst i bildet gir ift. stemning, og med månen der bakenfor, gjerdestolpene, lyset, fargene. Mystisk og vakkert!

Anne-Lise
Jan R O.
Synes det ble for mye kvister. Kvistene oppe er ok, men de nede til høyre ble i overkant. Og når månen i tillegg var gjemt bak skog, så ble det for mye
stephen j.
I can only say its beautiful.
Brit M.
Tusen takk til dere tre! Jan R: Jeg valgte nettopp å ta med kvistene for å gi denne virkningen. At månen kunne vært mer synlig, er jeg tildels enig i.
Thanks for the good words, Stephen.

Brit
Gunnar John C.
Jeg liker nattstemningen her. Det opplyste sløret av skyer bærer vel en god del av fortjenesten for den, som bakgrunn for trærnes sprikende sorte fingre. Slik sett savner jeg ikke månens omriss, den er der i rikt monn slik det er.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Brit M.
Takk for kommentar, Gunnar! Fint du likte nattstemningen min.

Brit
Bodil Kristine F.

Liker godt den stemningen du får fram her. Melankolsk? Mystisk? Litt mørkt i underkanten, men greinene opp er nydelige. Usedvanlig vakkert og detaljert er naturens nettverk.

Mvh Bo
Brit M.
Takk for hyggelig kommentar, Bo!

Brit
Fred S.
Det jeg har mest sans for i bildet er greinene oppe. Kombinasjonen god skarphet og klolignende greiner gir en trolsk effekt. Selve månen synes jeg blir for skarp, og jeg kunne godt ha unnvært trærne foran den. Nederste del av bildet er for mørkt, og gir lite til kompen.
Så summa summarum; et kvadratisk bilde med de øverste greinene og en mattere måne ville ha fått fram varulven i meg. ( det lille som er igjen...)

vh fred
Brit M.
Takk for kommentar, Fred, er enig med deg ang månen, den burde vært klar av greiner og ikke så skarp. Tildels også enig i at nederste del er mørk, tanken var at den skulle være så mørk at gravsteinene bare såvidt antes i mørket.
Skal se hva jeg kan gjøre for å få fram varulven i deg :-)

Brit
Fred S.
Ser ikke gravsteinene i det hele tatt. Må gjøre noe med denne skjermen.....

vh fred
Brit M.
Tror nok ikke v2 fremkaller varulven i noen, da må den i tilfelle være like under overflaten, men her er croppet versjon. Månen var det ikke noe å gjøre med, jeg har ikke recovery på min gamle traktor.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu