Luca
Prøver å få fram en stemning..... Bildet kunne også hett ''Vagabond''...
Kornene er bevisst med og litt softing og grønnskjær likeså...for å framheve det drømmeaktige, flyktige... Vet ikke om det er vellykket...?
Bildet inngår i albumet Mennesker -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-03 21:58:19
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-10-03 22:26:42
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-10-03 23:45:08
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2007-10-04 11:17:52
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2007-10-04 15:00:32
    Versjon #6
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280259} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Tom T.
Plasseringen av mannen er bra. Er litt usikker på om den svarte firkanten tilfører noe eller ikke . Fargen er bra den. Det jeg ikke liker er softing av bilde, mulig det er meg som er vanskelig på dette området.

mvh TomT
Arne S.
Interessant framstilling. Fin variasjon mellom lyse og mørke felt. Softingen i bakkant av hodet/hatten er litt for framtredende. Alt i alt godkjent! :)
Brit M.
Jaså, du har kontakter i mafiaen? :-)
Skulle gjerne sett originalen, syns kanskje en anelse for mye grønt? Ville vært moro og sett andre versjoner og forsøk...
Men et meget bra bilde, og jeg syns det sorte og hvite tar opp flott hattefargene.

Brit
Tove H.
Tusen takk for interessante og fine tilbakemeldinger. Den svarte firkanten, Tom, lurte jeg også litt på, men syntes den var ok for komposisjonen. La inn en variant nå uten softing, siden både du og Arne bemerket den. Fjernet samtidig det grønne, siden du, Brit, nevnte det. Så har jeg ut fra dette lagt ut v2. Glad for alle råd og innspill og glad for at dere liker bildet!
Mvh Tove
Brit M.
V2 er best, syns jeg. Hva med mørk sepia?
Tove H.
Jeg liker nok best v1, men serpiaforslaget ditt var heller ikke dumt, det kler jo bildet. Takk for godt tips!
Mvh Tove
Anne-Lise S.
Dette ble virkelig spennende, og annerledes! Kreativt skapt dette her, Hege! Flott plassering av personen, og med fine linjer innover mot venstre. Liker kontrastene mellom det mørke og det lysere, og linja mer mot høyre bidrar til spenningen. Velger meg V1 og sepiaversjonen. Sistnevnte forsterker følelsene...

Anne-Lise
Jóhann Á.
Hei Tove!
Liker nok sepia versjonen best. Softingen ble litt overveldende, i v2 ble den utbrente delen av hatten mest framtredende, v3 ble, ja, blå. Så da ble det v4. Liker den nesten grafiske framstillingen, spenningen som ligger i det mørke kontra det lyse. Blikkretningen gir både fin komposisjonell linje, samt utgangspunkt for en historie. Hva ser han på, sammenheng osv. Funker fint. Jeg hadde blitt frista til å kappe kraftig inn fra venstre, midt inn på mannen eller noe sånt, og lage et nesten kvadratisk bilde. Syns man da likevel tar var på alle de tingene jeg var inne på, men slipper en del i venstre billedkant. Utbrent hatt, hårtuster, utlinjer av person.
Uansett syns jeg det er et kreativ framstilling og det setter jeg pris på!!

Mvh, Johann
Tove H.
Tusen takk for fine kommentarer og innspill fra dere siste to. Setter stor pris på tilbakemeldingene! Har laget et kuttet versjon.
Mvh Tove
Rune S.
Spennede bilde der jeg liker #5 best. Likte at du fjernet det bak hans rygg og hode. Jeg ville tatt med mer av hodet og mindre av det mørke på motsatt side. Liker den kornete sepiaen, selv om de andre fargene også er fine til bildet. Usikker på softingen på #1 og på det mørke feltet til høyre. Kan se ut som en pianist ved sitt instrument!? Kreativt og spennende.

Mvh
Rune S
Knut H.
Hei Tove.
V1 er definitivt min greie.Likte lys og skyggebruken her
Kreativt og godt utført dette Tove,du utvikkler deg stadig
i positiv rettning.
Mvh Knut
Tove H.
Tusen takk, Rune og Knut, for fine tilbakemeldinger og forslag! Bedre kutting på v6? (Tok s/h-versjonen i farta)...Ikke pianist, Rune... vil ikke røpe hva det sorte er. Skulle gjerne sett at det var en liten Grieg som satt der... ''Klossen'' er med pga balansen. Flott Knut, V1 er min greie også. Men ser kvaliteten i de andre forslagene og kutting var nok lurt!
Mvh Tove
Rune S.
Versjon #6 synes jeg ble best:-)

Mvh
Rune S
Erik J.
Du har fått mange gode råd her, men du behøver jo ikke høre på alle. Personlig mener jeg at ditt første forslag er klart best!
Wenche J.
Hei Tove
Versjon 1 er min favoritt. Jeg liker bildet slik du la det ut med de flotte kontrastene og softingen. Stemningsfullt. Kommentarene over er interessant lesing:)
Mvh Wenche
Gunnar John C.
Enkle flater, arketypisk figur i passelig mørk skygge, mye rom for egne tanker i dette duse, udefinerte rommet. Jeg synes håret og den litt melankolske barten (?) gjør skildringen veldig nær og menneskelig. Både utsnitt, farver og likevekt er best i versjon 1, synes jeg.


Vennlig hilsen,
Gunnar
Tove H.
Flott at du likte v6, Rune! Synes også det er det beste av de som er kuttet.
Flott også å få respons fra flere på v1, Erik og Wenche! Jeg er jo ennå svak for den! Enig i at kommentarene er interessant lesing!
Mvh Tove
Tove H.
Du kom imellom, Gunnar John! Takk for din fine tilbakemelding - og ennå en støtte til v1 er jo interessant!
Mvh Tove
Ingrid Ovedie V.
V#2 og V#6 tiltrekker meg mest. Forøvrig syner jeg V#1 ikke fortjener uttrykk for softing-aversjoner, all den tid det fungerer meget bra i dette tilfellet!

Ingrid
Tove H.
Takk, Ingrid, for fin tilbakemelding! Ja, mye er smak og behag...
Mvh Tove
Tom E.
Hei Tove - jeg er også på enten v2 eller v6. Jeg syns røffheten i farger og tekstur står mye bedre til modellen enn f.eks. mykheten i v1 gjør. Sepiaversjonene blir også litt ''snille'' i mine øyne. V3 syns jeg faktisk fungerer mye bedre i stor versjon enn på thumbnailen. Liker veldig godt stemningen du får fram her. Skjønner plutselig at det er v2 som blir riktigst for meg, i og med at det flokete håret i bakhodet er noe av det som gjør bildet for meg. Det forsterker følelsen av at dette er menneske som har levd et ganske hardt liv.

Mvh TomE
Tove H.
Tusen takk, Tom, for fin tilbakemelding. Versjonvalg er nok her uttrykk for hvordan en tolker personen...og isåfall blir det ingen fasit.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu