knoppen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278108} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Dorte G.
Hei Monica. Du har tatt bilde av en roseknopp med dråper på, men jeg lurer litt på hva du vil med bildet ditt?

La meg konkretisere: Knoppen ser ut som en ordinær kjøperose. Vet ikke om det er det, men poenget er at dette kommer litt or nær en klisje, til å si meg noe særlig. Jeg har sett like gode dråper på plastikkroser hos Nille.


Du kunne kanskje ha tatt et bedre, i betydningen mer spennende bilde, hvis du hadde hatt mer avansert fotoutstyr? Nå ser det ut som om du har latt kameraet velge blenderåpning, og resultatet blir litt halvslapt, verken helt skarpt, eller uskarpt nok til å konsentrere deg om enkeltdetaljer.

Det er detaljer her som muligens kunne vårt utgangspunkt for et bedre bilde, rent fotografisk, og etter min smak.
monica r.
dette er nok en fra min have da :-),klisje kan det nok være for noen smaken er forskjellig ,jeg er nok en av de som synes at blomster kan være spennende klisje eller ikke :-)

fotoutstyret mitt er nok ikke av det mest avanserte men det bør vel være rom for de som ikke har det her hvis man kan bruke det ? foto er en hobby og man skal kunne ha det gøy med den hobbyen uansett hva man har mellom fingrene,det blir en mer klisje for meg at gode bilder kun taes hvis man har så avansert fotoutstyr .

teknisk ser jeg hva du mener og kan være enig i noe av det du sier ,lyssettingen er valgt bevist slik ,burde kansje valgt en annen fremgangsmåte og motivet kan være kjedelig for noen
Anette L.
Hei Monica!
Liker dette bildet godt jeg, synes det er elegant, lekkert og blomsten og dråpene ser definitivt ikke ut som en kjøperose. Jeg har Cybershot autofokus(Ikke SLR) og jeg blir kjempefornøyd selvom det ikke er et så veldig professionelt apparat, så uansett om du ikke har det mest avanserte kameraet, synes jeg likevel bildet ditt er vakkert!;)

Mvh Anette:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu