Kampen om den nye bilen
Her forleden kjøpte jeg meg ny bil, skikkelig guttegreie, O til 100 på tre sekunder og blank i lakken.
Eneste løsningen for å beholde kjerra noenlunde intakt er å hyre inn en til å vokte kronjuvelen, gjerne med rifle i hånd.
Nå ja, det er en svak overdrivelse, men slikt skjer. For å bøte på en økende forpøbling av hverdagen hyrer vi inn uniformerte voktere som passer på verdisakene våre. For volden er formidabel; i mandagsavisen leste jeg om slagsmål her og knivstikking der, mor slår far og far slår mor, lista er lang og spriten er som oftest årsak til galskapen.
Det er ganske spenstig å ha en årsak som ingen våger å gjøre noe med. Ingen politiker, fra kommune til storting, gjør noe med dagens alkoholkonsum, til det er velgernes gunst for viktig.
For all del, jeg tilhører de glade begersvingere som elsker å kose meg med et glass eller tre. Likevel er det ganske underlig, for på samme måte som med nikotin koster fylla samfunnet dyrt. At alkoholen skader enkeltindivid og familier vet alle, men likevel fortsetter staten å selge giften til folket som de er satt til å beskytte, forstå det den som kan.
Ha en flott helg hilsen
:)Helge
Kulesprutende
Bildet inngår i albumet Sprø innfall - galskap satt i system
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLag på lag og Pink på øret
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger463
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lise U.

Flott bilde: Spenstig i farger og komposisjon, og de forskjellige elementene passer fortreffelig sammen. Fin tekst også -- som er utrolig lett å like når man er enig i poengene... God helg!

Lise U
Geir F.

Helge:
Jeg ser for meg at du driver og ragger rundt på bronseplassen med dette leketøyet her... og legger igjen en markant eim av svidd gummi.
Er ikke sikker på om dette er av de aller beste bildene dine men en markert Helge-signatur er det. Liker at du trekker inn nye elementer i bildene dine.

Klokka i skyene er genial men klarer du å lage overgangen noe mer soft? Her blir det litt mye klipp og lim.

Ønsker deg en fartfylt helg med ønske om at du ikke går helt i spinn med kjerra...

-fløde-
Tove H.

Kanskje skulle klokka vært fem på tolv? Veldig bra tekst, sansen for den, og bildet er også sprelskt og flott i sitt vellykkede puslespill, bitene passer godt sammen. Supert!
Mvh Tove
Avsluttet .

Flott tekst som maner til ettertanke.
Og bilen er jo bare lekker,tross alt:-)
Liker bildet,flotte sprelske farger,herlig sammensatt.
Hilsen Tone!
Laurberg G.

Plasticmennesker i plasticfarver som altid må tvinges at blive inden for stregerne. Som må vogtes og beskyttes mod sig selv, deres handlinger og tomhed. - Jo du rammer vel plet med alt dit lim og klister. Og klokken kunne vel glimrende ilustrere den påtagne, eller om du vil - påklistrede - attitude som gør at vi stedse vælger det forkerte. Den påklistrede rolle
Lars-Anders M.

Meget fint. Jeg liker stilen.
Kenneth J.

-Hvis du ikke kødder, så undres jeg på hvilken bil du har kjøpt...0-100 på tre sek..
-Nå har jo ikke jeg gått inn på profilen din for å sjekke humoren din da...
Og at du synes at det er litt merkelig at det er lov å selge deg(!) og likesinnede, voldsmenn, mulige voldsmenn, psykopater, mulige psykopater, etc. denne ''giften'', skjønner jeg godt! Det samme lurer jeg på hver gang jeg våkner på en søndag etter en real tur på byen.
Og, hvis du virkelig mener folk er så paranoide at ''tingen'' deres må passes på, så skjønner jeg virkelig ikke hvor du kommer fra(ta den på den ''engelske/amerikanske måten'' (where are you comin`from?)), og den norske(Hvor i hel... bor du?). (To forskjellige meninger her, og kanskje begge passer?)
Og, bildet i seg selv, er sikkert et flott resultat av PS... : Skulle ønske jeg kunne det der...

Helge R.

Hai og stor takk til alle som er innom bildene mine.
Til Lise; takk for at du liker bildet:)
Geir; i dag hørte jeg vedvarende motordur i det fjerne, ungråner som svir av noen liter benzin, på tide at gamlefar får fart på kjerra.
Tove; glad for at du liker det!!
Tone; bilen er modelert i et 3D studio, DAZ, det er ganske spennede å mixe foto og 3D
lau; vi lever i en plastikk virkelighet, over alt er vi omgitt av plast, gammelt håndverk ser vi skjeldnere og skjeldnere, trist.
L-AM; jeg liker at du liker det:)
Kenneth; jeg vet alt om mandag morra blues.
:)Helge
Rune S.

Morsom manipulasjon og interessant tekst. Litt Salvadore Dali preg. Det er vel klokken som gir det. Ikke lett å ha en drømmebil. Hadde ikke vært dumt med klokken fem på tolv, som Tove foreslo. Men den er kanskje bare sju!?

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Ja, akkurat det tenkte jeg også, Rune; Salvador Dali-preg! Det er vel noe med de åpne flatene som likevel er innholdsrike, og den ''deformerte'' klokka spesielt, + fargene som gjør dette?

Liker tankene dine. Det er godt det finnes mennesker som bringer dem frem i lyset, og som gjør det gjennom et talende foto. Det er klart at en tekst under et bilde kan frata betrakteren muligheten til egen tolkning, og foto.no er ikke et sted for verken sjelesorg eller samfunnsdiskusjoner slik jeg ser det, men dersom en tittel eller tekst kan forsterke gjennom faktaopplysninger eller som serie, så ser jeg klart nytten av det! Det viktige å passe på er vel likevel å ikke la teksten påvirke i den grad at det egentlig er teksten som gir den innvendige stemningen/følelsen, og at man så overfører den igjen til selve bildet, for det er jo viktig at det er bildet som kommenteres og den stemning som selve bildet gir...., eller hva?

Herlig plassering av elementene i bildeflaten her, Helge, og jeg synes du lykkes godt i valg av farger.

Anne-Lise
Wenche J.

Hei Helge
Jeg bare liker det:):):)
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu