Kristiansten festning
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger219
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Hei
Sto du langt fra muren når du tok dette bildet. Jeg fryser på ryggen av den stemningen du har fått fram her. Dystert på sin måte, men de lyse fargene i himmelen gir samtidig en god følelse. Jeg synes imidlertid at det er litt for mye mørk mur i forhold til himmel, men det er en smaksak.
Hilsen Elinor
Bodil Kristine F.

Hei Brit

Ja, her har du formidlet stemning. En slags ''ladet'', dyster stemning før det braker løs? Jfr kanonprofilen... Men jeg synes ikke du er helt i mål. Fine nyanser på himmelen og bygningen, men kunne tenkt meg å se mer av dette.

Mvh Bo
Tove H.
Vellykket dyster stemning! Det er som huset ser på deg med vindusøyne og advarer deg mot å gå nærmere. Kanonen er ladet, pass deg, sier det liksom... En kan ønske mer detaljer i den mørke forgrunnen, eller mindre av den, men jeg lurer på om stemningen ikke da kan bli skadelidende? Himmelen forsterker stemningen bra! Lander på at bildet er vellykket som det er!
Mvh Tove
Brit M.
Takk for alle kommentarer! Jeg prøvde å formidle den likeførskybrudd-følelsen som lå over festningen, klarte det delvis i den øverste delen av bildet, og er tildels enig i at flere detaljer i forgrunnen kunne vært synlig, men den syntes ikke viktig for den stemningen jeg var i da jeg var der. Jeg legger ut mer av dette etterhvert, været skiftet utrolig fort denne dagen. Men det ble nok for mye av det gode (mørke) nederst, burde kuttet, ser jeg nå når dere påpeker det :-)

Brit
Are-Martin S.
Spesielt bilde, det er mørkt og ''dunkelt'' - dette matcher godt stoffligheten i den hvite murveggen. Men det er kanonen i profil som etter min mening ''gjør bildet.'' Den bidrar ytterligere til den mørke stemningen i bildet.

Jeg savner egentlig ikke noen detaljer i forgrunnen. Jeg kunne heller tenke meg at alle trærne var borte, for de var neppe der dengang denne festningen var operativ.
Brit M.
Takk for kommentar, Are-Martin. Interessant tanke å fjerne busker. Jeg har flere bilder fra festningen som jeg skal jobbe litt med, dette er for mye skarpet, ser jeg. Kommer tilbake med mer.

Brit :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu