Snart er vi der igjen...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hei!

Måtte du minne oss på hva vi har i vente?

Et flott bilde, og med skyggene foran snømannen! Skuer de sitt verk?
Nå er det vel bare å leite fram vinterklærne sine!

Mvh Eva
Brit M.

Takk for kommentar, Eva! Men det ser da litt trivelig ut?

Brit :-)
Lise U.

1 + 1 = 3? Og der står opphavet og skygger for sin kreasjon? Morsomt med utstillingsdukkene i vinduene i bakgrunnen også, som står to og to, rygg mot rygg. Og to benker: Her var det mye symbolikk for den som ser etter slikt... Sånne dager, med gullskimmer og pene skygger og snø som ligger helt stille i parken bak Stiftsgården (?) og ser vakker ut, er nok ikke det verste ved månedene vi har foran oss... Men snart er det sommer igjen :)

Lise U
Tove H.

Synes dere smelter fint sammen med denne fosterlignende snømannen (jeg har dårlig skjerm)... - artig plassering av skyggene. Ser unektelig koselig ut. Heller snø enn pisseregnet vi har nå. Bildet gir vinterfølelse av det gode slaget.
Mvh Tove
Atle G.

Kreativt bruk av skygge og lys her Britt. Er enig i at snø er bedre enn regn. ☺

Hilsen Atle.
Brit M.

Takk til Lise, Tove og Atle for fine kommentarer. Jeg setter også pris på diverse aspekter ved vinteren, men den må ikke bli for lang...

Brit
Avsluttet .

Hei Brit
Artig bilde: Også denne gangen inneholder bildet ditt lag på lag som gjør det spennende. Takk til Lise Utne som fikk meg til å se nærmere inn i bildet, første gangen så jeg bare skyggene og snømannen. Mye å lære her på Foto.no.
Hilsen Elinor
Brit M.

Takk for kommentar, Elinor, setter pris på den. Og velkommen tilbake!
Mye å lære her, enig i det. Også mange nyttige produktdiskusjoner på disk.sidene. Men det er jo kommentarer, også på andres bilder, og prøv og feil, man lærer mest av, samtidig er det også viktig og holde fast ved det som er ens egen idé med et bilde.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu