Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275717} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Dan S.
liker stemningen i bildet ditt..får veldig industri feeling.syns linjene er spennende og de mørke skitne fargene er med på å forsterke inntrykket om at dette bygget ikke har vært i bruk på år? god komp. mvh Dan Sandmoen
Brit M.
Takk for kommentaren din, Dan, du ser akkurat det jeg prøvde å formidle. Bygningen er dog i bruk, i aller høyeste grad :-)

Brit
Gunnar John C.
En dyster, Dickens-kulisse, med smal, nøktern tonalitet som kler bildet. Fint med de litt ulike farvetonene i hvert vindusfelt, det skaper liv. Det lysende takvinduet nederst gir dybdefornemmelse.

Imidlertid er perspektivet ikke ideelt, med de konvergerende vertikale sprossene. Sikkert ikke lett å eliminere uten et shift-objektiv, men det ødelegger helheten litt, synes jeg nok. Slik sett bidrar din valgte visning uten ramme til å minimalisere problemet.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Brit M.
Takk for kommentar, Gunnar. Angående tonaliteten så ga den seg selv, bildet er ikke bahandlet i PS, bare beskåret.
Er ikke fornøyd med perspektivet, som du også påpeker. Bildet er i utgangspunktet mye skjevere, og croppingen ble som den ble for å gi litt ro til helheten. 50mm er heller ikke ideell her.
Jeg kunne kanskje rettet opp enda mer, slik at sprossen kom i ytterkant? Jeg kommer til å legge ut flere bilder herfra, slik at jeg har mulighet til å eksperimentere enda litt mer.

Brit
Tom E.
Hei Brit - måtte tilbake til dette bildet jeg. Syns stemningen her er så bra. Det gamle, skitne, bølgete vinduet med utsikt mot et dystert utemiljø og et dystert lys. Liker at det er skakt, det kler stemningen. Utsikten ut gjennom vinduet får meg til å sitte og gruble på hva som finnes innenfor vinduet. Et lavmælt, men etter hvert ganske fangende bilde.

Mvh TomE
Brit M.
Så hyggelig å få kommentar på et gammelt bilde, Tom! Godt å dele det med noen.
Ja, jeg liker dette bildet godt selv, det har litt dyster Chicagostemning fra 20-30-tallet.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu