Bildet inngår i albumet Jakten på fokus -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274542} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Steinulf L.
Her synes jeg du har truffet godt på fokus, men er litt i tvil om hvitbalansen er satt riktig.
Brit M.
Takk for kommentar! Nei den er nok ikke satt riktig, jeg syns originalbildet ble blast og kjedelig, her jobbet jeg litt med fargekorreksjoner. Skal legge inn originalen imorgen.

Brit
Gunnar John C.
Jeg liker bildet. Balansert, enkel komposisjon. Bladets grasiøse bue har noe sanselig ved seg, jeg opplever det som en invitasjon til lett berøring. Lysavfallet mot hjørnene distraherer kanskje litt, men det er likevel et fint bilde, synes jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Brit M.
Takktakk, grasiøs, sanselig, lett berøring, det var akkurat det jeg ville med bildet, at noen skulle se det! Nå ble jeg glad!
Skal se hva jeg kan gjøre med vignetteringen, skal legge inn et par versjoner til snart.

Brit
Anette L.
Hei Brit!
Med en gang jeg så dette bilde, tenkte jeg på dette: bilde nr. 319736
men uansett så er dette elegant, god fargetone og litt sårt.

Mvh Anette:)
Brit M.
Takk for kommentar, Anette. Ja jeg ser likheten, samme innhold - annet språk. Nå er jo Inger-Lise veldig god på macro, også på balanse i bildene sine.
Setter pris på at du liker det!

Brit
Anne Ø.
Synes dette har et vakkert utrykk Britt, mykt, fine linjer og bra at bladets
linje gjentar seg som en skygge under.
Litt mørkt i noen hjørner, litt klonearbeid.

Anne:)
Brit M.
Takk for de gode ord, Anne! Jeg syns å huske at jeg la på litt vignettering, jeg syntes bildet fikk bedre balanse da, pga de mørke områdene til venstre, men det ble vel litt for mye da?

Brit :-)
Tove H.
Har sett på dette mange ganger... Liker det sanselige bladet, synes det bærer med seg en en spesiell feeling, litt sår....Men det er noe med skyggen jeg ikke klarer å sette ord på, bare føler at den er litt dominerende (ingen andre som har sagt det, så det får bare være min private synsing. Liker at det er skygge, altså... Liker også fargetonen!
Mvh Tove
Brit M.
Hei Tove, takk for kommentar. Skyggen er større og mer dominerende enn bladet, er enig i det. Men det er ingen skygge, det er et annet blad :-)

Brit
Tove H.
Aha, ja da så... Burde jeg skjønt! Men følelsen er der likevel...
Mvh Tove
Håvard S.
Det enkle er ofte det beste! Jeg liker at bladet bryter med de tre horisontale hvite lysfeltene, og uten det diffuse bladet nederst ville bildet ha blitt litt for tomt. Hvilken blender har du brukt? Jeg liker bladet slik som det er fremstilt og dets posisjon, men hadde vært artig å se hvordan det ble med mer dybdeskarphet på bladet. Dette gjør seg på en vegg=)

Mvh. HåvardS
Brit M.
Tove: En følelse av skygge? :-)

Håvard: Setter pris på din fine kommentar. Originalen er dessverre forsvunnet i glemselens store intet ( eller slettet pga meldinger som: Lite diskplass eller Minimumsverdi for virtuelt minne er for liten...)
Det er et av mine mange forsøk på å treffe med skarphet, men syns å huske at jeg brukte Tokina 100mm, da brukte jeg sikkert 2.8 vil jeg tro, siden det var ganske mørkt i rommet.

Takk igjen.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu