-
Bildet inngår i albumet Himalaya -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Sigma 17-70 F 2,8 - 4,5 Macro
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/640s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roy H.

Kan ikke annet enn å si at dette var meget fint. Flotte farger og bra dybde. MEN jeg synes bildet mangler ett eller annet på høyre side... høyresiden virker noe tom.
Mvh Roy
Céline F.

Hei Anne-Catrine!
Dette synes jeg var veldig fint. Flotte farger og toner! Jeg hadde kanskje kuttet litt nederst delen, med veien, som gjoer bilde mindre ''smooth'' en det det kunne vaert. Men det er smak sak ;)
Bra dybde! Flott! Ser ut som en fin reise!

Mvh,
Céline
Truls L.

Nydelig bilde med flotte farger og flott dybde :)

Mvh Truls
Espen Gresvik S.

Hei. Fint bilde, men det hadde blitt enda finere hvis du hadde hatt en mer åpenbar forgrunn. Vi ser virkelig den klare luften i dette bildet.

egs :)
Wenche J.

Hei Anne-Cathrine
Et praktfullt bilde. Jeg liker suget i bildet inn mot de flotte fargerike fjellene i bakgrunnen. Fargene er gode og lyset er magisk. Liker utsnittet og komposisjonen der veien skaper spenning i bildet:).
Mvh Wenche
Espen R.

Hei
Flott dette. Bra dybde i bildet, og fine farger. Herlig lys. Enig i at forgrunnen kunne vært mer sentral, men absolutt severdig dette:-)
vh
Espen
Avsluttet .

Enig med de over. Dette var et kjempefint bilde. Utrolig fine farger og bra dybde.
Eva Marie P.

Fantastiske farver og skarphet i bildet ditt. Dette var flott å se på.
-epl
Line M.

Hiver meg på all skryt. Meget bra dette :-)
Mvh
Line
Anne-Cathrine B.

Tusen takk alle sammen for fantastisk flott tilbakemelding! :-) Flere av dere nevner at dere savner noe i forgrunnen, og jeg ser poenget.. Jeg har nok selv tenkt at de ulike fargene i bakken og linjene som dette skaper gjorde nedre del av bildet interessant nok, men ser helt klart at dette kan diskuteres - og jeg setter kjempestor pris på denne typen konstruktive tilbakemeldinger. Veien voldte meg litt hodebry, men jeg har kommet til at beskjæring ikke er noe godt alternativ siden jeg da også mister enten en stor del av forgrunnen (ved beskjæring nede) eller lyset i fjellene på høyresiden (ved beskjæring på høyre side), så da fikk veien bli værende :-)

Jeg har ikke lagt ut noe info om hvor bildet er tatt (annet enn at det er i Himalaya), og omstendighetene rundt det.. så her kommer den infoen. Bildet ble tatt fra bil (dvs i fart) på hovedveien mellom Leh i Ladakh (nordvestlige India) og Manali i Himchal Pradesh (lenger sør i India). Jeg skulle gjerne hatt mulighet til å stoppe og få gjort forsøk på å komponere enda bedre bilder, men det var imidlertid ikke mulig.. Området er imidlertid fantastisk flott, det har svært variert landskap (se eksempelvis bilde nr bilde nr. 328479 – bildet er tatt samme dag / samme reise) og fargene er usannsynlig flotte.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu