Uke 28
Kanskje ikke det mest originale bildet, men satset mest på følelser her, og litt øving i teknikk. Kom gjerne med hjelp og tips, siden jeg ikke bruker studioet mitt ofte...
Bildet inngår i albumet Baby - Pregnancy, baby and kids
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon 24-105 mm f/4L IS USM
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeRaw iso 100
  • Nei
  • AnnetTatt i studio. 2 blitser (i 300w softboks og 1 600w paraplu) Noen reflectorer for å oppnår ønsket effect. Hvit bakgrunn. Bildet er dust ned en del i fargene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273771} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
dette har ikke med studio bruk og gjøre, men med hvordan du bruker det lyset du har tilgjengelig, beklager, men det sikkert nok et følelsesladet bilde for deg, men alt for enkelt for meg. BRUK LYSET. jeg har ikke studio, men vet at lys er alfa og omega...
Atle J. G.
Hei Grete, du skrev: 'for enkel' og 'bruk lyset' > Hvordan vil du ha gjort det? Har du noen ideer eller forslag til forbedring? Konstuktiv kritikk takk.
Mvh Atle
Avsluttet .
sorry atle, litt enkel selv i mine kommentarer i går, men la meg prøve å gi noe som har litt mer hold. Med enkelt mente jeg at bildet ikke gir meg noe, kanskje for at ejg ikke har et forhold til denne modellen, og at jeg har sett så mange slike bilder og alle er veldig like. hva med å crope bort hodet, bare hender og mage, f.eks.

Jeg synes at dette bildet hadde gjort seg bedre med en sort bakgrunn, siden den hvite i mine øyne overstråler motivet. gjenskinnet på magen synes jeg du skulle prøvd å unngå, og det kan vel gjøres ved å 'softe' lyset litt.

Du akn også leke deg litt og ta forskjellige vinkler, sette lyset bakfra på skrå, slik at magen får en 'lysende' profil, om du skjønner hva jeg mener.

Håper dette gav mer en den tidligere 'enkle' utgaven:)
Caroline M. S.
Jeg kan være enig i at bildet ikke er revolusjonerende nytt akkurat. La oss heller si klassisk. :-) Jeg har også sett mange lignende bilder - noen bra og andre ikke så bra. Her synes jeg modellen har et fint uttrykk - naturlig og avslappet og tydelig at hun gleder seg over graviditeten.

Jeg har null peiling på lyssetting og kan ikke komme med tips til deg når det gjelder det. Reagerer ikke negativt på lyset som er på modellen - synes faktisk det er fint jeg.

Men bakgrunnen - den liker jeg ikke i det hele tatt. Det blir full kræsj for meg med den. Hvit og kald - og ser kanske ekstra hvit og kald ut fordi modellen er så mørk (også en kald, mørk farge). Med slike hvite bakgrunner forventer jeg å se et reklamebilde - for klær i sterke, sprelske farger f.eks. Jeg blir nesten blendet av den hvite bakgrunnen og er enig med Grete i at den overstråler motivet. Uansett hva slags bakgrunn du velger, tror jeg det vil være best med en bakgrunn med noe struktur og ulike fargenyanser (og om det skal være hvit bakgrunn - så i hvert fall noe som ikke er så kritthvitt).
Atle J. G.
Aldri vært planen å være revolusjonærende her :-)
Kanskje til og med heller prøvd å få det 'som det skal'.
Har fått noen gode tips til neste shoot fra dere allesammen. Det blir vell om en uke eller 3 tenker jeg. Det går fort nå på slutten...
Gleder meg på å bli far for første gang :-)
Mvh Atle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu