Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272401} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Sikkert et bra bilde, men hva er storien?

Easy Company.
Chr. G.
Dette er halvfabrikata. Jeg leverer bildet, historien må du mekke selv.
Avsluttet .
Spennende komposisjon og et blikk som gir rom for undring. At en ikke ser hele handlingen er hele poenget her synes jeg. Kan jo se ut som en eller annen religiøs seremoni. Men blikket til krabaten virker jo ganske så konsentrert. De harde lysrefleksene på hodet og ansiktet hans; er jeg derimot ikke spesielt begeistret for.
Ragnar W.
Japaneser i Kung Fu drakt som spiser chips? Blikket hans sier ''oops, var det noen som merket at jeg dip'et den for andre gang?

Fin plassering av ansiktet i billedflaten og passende valgt format. Litt mørkt ved håda/haken og noen uheldige lyse punkter i ansiketet/hodet og også på armen.

/Ragnar

Caroline M. S.
Jeg synes dette er et veldig bra portrett. Liker hvordan du har plassert ham litt nede på høyresiden og det kvadratiske formatet. Liker også at bildet er så mørkt og at han har gjenskinn i ansiktet (nese, panne, isse). Han ser svett og varm ut (er det ikke treningsdrakt til en eller annen kampsport han har på?). Det eneste jeg har å utsette på dette bildet er at jeg synes armen og skulderen til høyre i bildet har blitt for lys/hvit og tiltrekker seg for mye oppmerksomhet.
S_ K.
Jeg synes absolutt du burde gitt bildet en tittel. Bilde OG TITTEL er halvfabrikata. Historien kan man så lage selv.

Fosåvidt et ikke så veldig pent, men likevel intressant bilde. MEN det trengs liksom et lite hint i form av en tittel som kan sette litt fart i tankene og forsterke opplevelsen av bildet!
Chr. G.
Takker. Jeg skjønner jeg har oversett enkelte ting på det tekniske, bra med innspillene. Lurer selv litt på historien her, og en knagg til å henge bildet og en eventuell historie på i form av tittel vil jeg helst unngå så langt det er mulig :-)
Fred S.
Sumobryter som spiser potetgull for å legge på seg enda mer...?
Tja, ikke godt å si, men ansiktet til fyren gir meg i det minste asossiasjoner til David Bowie, som faktisk har et par gode skuespiller-prestasjoner på lager, ikke minst i filmen ''Merry Christmas Mr. Lawrence'', der Bowie er RAF-flyver i japansk fangenskap under WW2, og blir brutalt straffet av en sadistisk fangevokter som på en prikk ligner denne fyren.
Sånn, da fikk jeg en historie ut av dine halvfabrikata...
Og bildet er forresten tøft, det...

vh fred
Tove H.
Et bilde som vekker nysgjerrighet... Synes han har et litt innadvendt, lunefullt blikk. Kan godt se ham for meg som den fangevokteren Fred beskriver... Da blir chips-spisingen utrolig effektfull og fyren ekstra frastøtende. Dette bildet tåler å være halvfabrikkert. Lysrefleksene i ansiktet taler også sitt språk. Bra bilde, synes jeg
Mvh Tove
Chr. G.
Takk, takk, lesverdige forestillinger :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu