Oppbrudd
Litt småguffent?
Bildet er tatt tike utenfor bokbyen i Fjærland, i den ellers riktig så idylliske bygda Mundal.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-14 20:08:00
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger407
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271829} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Stig Børre E.

Litt guffen stemning ja.
Syns komposisjonen er ''helt konge'' her. Herlig symetri og dristig kutt av bygning.
Det skaper spenning. Kledelig tåkedott som henger over fjelltoppen. Måkene bidrar som krydder og sørger for at det ikke blir alt for stramt. Tonene er også bra. Jepp - den satt.

StigB
Ingrid Ovedie V.

Nå skulle jeg til å skrive at jeg er noe usikker på utsnittet. Etter å ha lest Stigs kommentar måtte jeg ta en ekstra kikk, og er fremdeles litt ambivalent... Smil. Dette bildet tiltrakk meg med en gang. Vidunderlige kontraster mellom fugler og fjell, samt treverket i den gamle låveveggen. Flott!

-Ingrid-
Erik J.

Oppbrudd er en fin tittel, jeg får assosiasjon til at rottene forlater skipet.. Jeg liker bildet godt, men kunne ønsket litt mer tegning i øvre del av bildet. Plankeveggen er fin. Jeg var også i Fjærland i sommer, men så ikke dette fine motivet, de beste bildene jeg fikk med meg var i fotobøker fra Bokbyen.
Lise U.

Dette har jeg sansen for, både i v#1 og spesielt i v#2. Fin plassering av elementene, som alle minner meg om fordums sommerstemning: En gammel låve med bølgeblikktak, måser, og bratte, skogkledde fjell som forsvinner ut i intet der oppe i regntåka. Fin symmetri, som Stig nevner, og jeg liker beskjæringen av låven i underkant, like under den skjeve bordskjøt-linjen.

Lise U
Simen B.

Flott dette i en stram og fin komposisjon. Gode detaljer og fine toner i bygningen. Måkene gjør mye for bildet og stemningen. Liker det.

mvh Simen.
Espen A. I.

Knallbra motiv og herlig midtstilling, endelig fikk du bruk for måsene til noe nyttig. Svært godt gjennomført 2. versjon, ikke vær redd for å ta i bruk harde midler, det blir bra skal du se. Jeg liker dette, absolutt et av dine bedre på lenge.

mvh Espen
Stig Børre E.

V2 er klar forbedring ja.

StigB
Helge R.

Klart v2 som er bedre på kontrastene. Ellers blir det statisk selv om pippippene tilfører liv i bildet. Jeg har sett dette huset tidligere (gal bonde?) det viser at huset i seg selv er ganske spennede. Bra utført i sh, bra at du er på banen, ha en flott dag hilsen
:)Helge
Geir F.

hehe Helge.
Din hukommelse er knall, men nei, det er ikke samme huset som i den gærne bonden.
Dette er en gammel låve fotografert i bokbyen i Fjærland.
-fløde-
Erik J.

Jess, versjon 2 ble super!
Tom T.

Mye mer spennende bilde fra det norske landskapet, enn de normale og vi har sett 1001 gang før. Bra i S/H og utsnitt bra.

mvh Tom T
Jacob V.

Hei

Et herlig og velkomponert bilde. Synes det er noe guffent med stemningen her.


Mvh

Jacob
Ronny A.

Hei Geir. Liker godt dette bilde. Noe gammelt og mystisk over det. Går for V2. God komp:-)
mvh Ronny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu