Fritt etter en impressionist
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger430
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Roger H.

Et nydelig bilde som man blir sittende lenge å beundre. De horisontale rekkene med vegetasjon i vannet drar øyet inn mot bildets sentrum. Et kunstverk!
Avsluttet .

Vakkert stemningsfullt evetyrbilde.

Mvh
Terje
Nils B.

Minner meg om Pikene på broen. Synes bildet er flott, og bærer preg av romantikk. Farger og måten broen er omgitt av blomster og trær er flott.
mvh Nils
Carsten S.

Nesten da. Tror at Monet hadde nok brukt lengere tid å lage det. Fint set, fint gjort og fint presentert. Pen!
Marcelo V.

Mange gode elemter i ditt bilde, men tror at semtrumet av bildet ble for rotete, for mange elementer som konkurrerer med hverandre.
Hilsen
Marcelo
Marcus R.

Vel, Vemund, ikke noe Monet, men absolutt et vakkert bilde! Tror bildet kunne gjort seg bra uten ''penselstrøkene'' også.

MVH:)
MR
Hans Jørgen R.

Var litt skeptisk da jeg åpnet bildet med hensyn til eventuelle juksemakerier i PS. Ble likevel positivt overrasket av helhetsinntrykket. Flott effekt uansett metode..
For at det skal bli innertier for meg trengs noe mer i venstre bildekant. Synes det er noe høyretungt slik det er nå.
HJR
Thorfinn B.

eehhh. Noen ganger er det vanskelig å skrive det man tenker, men jeg tenkte ikke så bra. hehe.

Joda fine farger og såkalt dekorativt, men ikke min stil Vemund. Dog artig og interessant at du utforsker stadig nye motivområder, men dette blir for pusete for meg. :-)
Vemund L.

Jeg håper at det ikke bar er MR som har registrert at det er Monet som har vært inspirasjonen for dette bildet. Denne fremføringen av bildet har vært planlagt siden optaks øyeblikket, bildet er tatt nettop i Monets hage i frankrike, hvor han malte de fleste av sine klassiske bilder av vannliljene, nettop på dette lille vannet, og den klassiske grønne broen som her er avbildet. Intensionen var altså hele tide å forsøke å skape en steming som minner om den man finner i Monets sine mallerier, uten å fjerne seg helt fra det opprinnelige fotografiet. Mye av disse effektene er laget i optaks-øyeblikket, og mye av det er introdusert i PS i etterkant. Skpetisk til slik filterbruk, det er jeg selv også, men dette kan batraktes som untaket, for mitt vedkommende.

Som TB sier, jada litt pusete...det er vell strengt tatt ikke helt min stil heller. Men er man nå først i hagen til Monet, så kommer inspirasjonen til å forsøke seg på noe slikt som dette ganske automatisk.

Hyggelig at ihertfall noen av dere likte det, og takker for komentarer:)

Vemund
geir j.

Dette så jo skikkelig lekkert ut !
susanne e.

Når det først skulle være impressionisme,synes dette er meget bra gjort,både teknisk og kunstnerisk.Jeg liker bildet ditt.
Vh Susanne.
Avsluttet .

Programmet Painter har også mange filtre som man kan leke seg med.
Vemund L.

Jada, ÅL, jeg er klar over at Painter, i likhet med de fleste andre digitale redigerings verktøy, har en rekke ulike filtere som man kan leke seg med. Effektene på dette bildet er, som allerede nevnt, delvis gjort i PS, og også gjort under opptaket. Forøvrig syntes jeg i hovedregelen at det spiller liten rolle hvordan man kommer fram til det ferdige prduktet. Ressultatet er etter min mening det viktigste.

Når det er sagt, så er jeg forøvrig selv tillhenger av å gjøre så mye som mulig under selvse optaket, men det får være opp til enhver å bestemme hvordan man vill skape sine bilder.

Vemund
Avsluttet .

Så klisjéaktig fint at det nærmest blir kitch :) Sorry, smaksak....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu