Passing
Bildet inngår i albumet Natt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271033} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.
Fin nattstemning, teknisk bra og med fin dybde i komposisjonen.
Morten M.
Vet ikke helt hva du vil framstille, men det eneste med dette bildet som trekker oppmerksomhet er jenta. og hun er vel ikke videre intressang! :;=)
Laurberg G.
Hej. Spændende. Er det takerøveren som hastigt går bort fra sit lager :-) Rigtig spændende nattebillede i dejlig farveharmoni. mmmmvh. lau
Brit M.
Steinulf: Setter pris på at du liker nattstemningen min, og at du syns dybden kom fram.
Lau: Jeg syntes det ble litt fint med de flotte veskene i kontrast til jenta som bærer en sekk og en pose. Jeg syns også fargene var fine, Lau. Takk for gode ord, begge to.

Brit
Brit M.
Og tusen takk for anbefaling, Lau, gode gutt! :-)

Brit
Tove H.
For noen herlige harmoniske farger og fine perspektivlinjer i et flott komponert nattebilde med vesker, poser og det hele. Lunt og trivelig. Hvis da damen ikke har en veske som ikke er hennes i posen...:-)
Mvh Tove
Brit M.
Takk for fin kommentar, Tove! Tror damen har vært på trening og ikke på raid :-)
Hyggelig at du likte bildet.

Brit
Bodil Kristine F.
Hei Brit

En stemning av forlatthet og stengetid med disse ensomme opplyste veskene og personen som ''fader'' ut av bildet. Har litt problemer med å oppfatte dybden i motivet pga mørkheten. Muligens er det min skjerm...Min første tanke ved bildet var: Feil vei, diagonalen i vinduene skulle gått fra venstre og personen ut mot høyre. Vel, muligens funker det best slik det er etter nærmere studering. Kunne ønsket å se litt mer av venstre del, opplever bildet litt ''høyretungt''. Fargene funker bra og disse tomme, mørkeblå vinduene oppe i bakgrunnen er bare snadder.

Mvh Bo
Brit M.
Takk for kommentar, Bodil. Er noe enig med deg mht at bildet er feil vei, ønsker å lese fra venstre...
Jeg har sett bildet på en annen skjerm, hvor det er lysere, min skjerm er også noe mørk, men meningen var at hun skulle forsvinne ut i mørket, men det kunne nok vært mere detaljer der borte.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu