Publiv
Bildet inngår i albumet Natt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger217
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270899} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Are-Martin S.

Dette kunne like godt hete ''Et lite stykke Norge.'' Uten å ha besøkt stedet, er det mye kjent her. Stolene og askebegrene går igjen på mange uteserveringer. Pledd for å holde varmen likeså. Og for ikke å glemme tauet som rammer inn det hele.

Jeg synes du har gjort en fin fotografisk beskrivelse av publiv, hvertfall en del av publivet, nemlig ''ut å røyke'' delen. Man kan kanskje ønske seg at et ansikt eller tre var mer fremtredende, men jeg syns bildet fungerer godt slik det er nå også.
Brit M.

Takk for fin kommentar, Are-Martin. Det var lite folk ute i Trondheim igår, litt kaldt, i ellers gode tropenetter. Dette kunne vært hvor som helst ja, som du sier. Jeg satt på den andre siden av gaten, og la merke til damen som sitter inne. Hun satt så stille og så så ensom og lukket ut. Da jeg tok bildet, rørte hun seg litt, slik at lyset som falt så vakkert på henne, forsvant litt. Jeg prøvde å vente, men fant ikke lyset igjen. De tre ute ble en slags bonus. De er også lukket inne i sin egen sirkel, på en måte.

Brit
Avsluttet .

Liker dette bildet godt, får følelsen av å være til stede i denne komposisjonen. Fine duse farge som matcher. Fint gult lys som bryter den blå flaten over betjeningen bak disken, ok for meg at de er anonyme. Akkurat nok miljø som ikke virker rotete, spesielt bra med tauet som rammer inn motivet. Enig med Are-Martin - dette er en god fotografisk beskrivelse. Har ikke noe å pirke på.
Vennlig hilsen MV
Brit M.

Takk for gode ord, Magne, hyggelig at du likte bildet mitt.

Brit
Tove H.

Herlige farger og lys - vakkert å se på. Dette bildet gir meg både følelsen av å betrakte og av å være tilstede - med ullteppet om skuldrene. Veldig bra tatt!
Mvh Tove
Brit M.

Takk for positiv kommentar, Tove. Artig at du føler at du var der.

Brit
Tom E.

Syns du har fanget en bra stemning her. Liker bilder der jeg blir sittende å lure på hvem personene i bildet er. Vet ikke om det var planlagt, men syns du har fått til en morsom effekt med fargene, der det oransje i flaskehylla, det blå i flaskehylla og det røde i pleddene danner en gjentatt V-form/bue.

Mvh TomE
Brit M.

Takk for kommentar, og artig at du påpekte 3-delingen for meg. Var ikke bevisst, men lett å se nå når det er sett og sagt!

Brit
Atle G.

Hei Brit, tøft å være røyker, og må ut i kulden å nyte røyken og drikken. Får den stemningen med det blåe lyset ute og de røde fleece pleddene. Fin stemnings beskrivelse, kanskje like før nattklubben? ☺

Hilsen Atle.
Brit M.

Takk for kommentar, Atle. Ja, de ble jaget ut gitt, men desto hyggeligere er det jo at de har fortrinnsrett til utebordene når solen skinner, da? For det har de vel, når ikkerøykerne har fortrinnsrett inne? ;-)
Dette var like før nattklubbtid. Hyggelig at du likte bildet.

Brit
Steinulf L.

Dette var stilig. Sett på en 1 pix tynn ramme, så står bildet bedre ut mot bakgrunnen.
Brit M.

Takk for kommentar, Steinulf, helt enig med deg ang ramme. Skal huske sllikt i fremtiden, original ligger på cd, så det blir ikke gjort nå.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu