ører
På loftet på familiens landsted i England bor det 2 flaggermus familier. Her er en av familiene representert. :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270709} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Andreas S.
Herlig ekkelt dokumentert. Litt av noen ører på disse, fint med mønsteret som kommer fram.

Mvh. Andreas D.
Odd Tore S.
Sjarmerende langørete typer med forundret blikk.
Tydeligvis klyngedyr om det ikke er siamesiske trillinger.
OK dokumentasjon, men blitz med diffusor eller soft reflektor for indirekte belysning ville vel vært å foretrekke.
Merkverdig bakgrunn, minner meg om ekspanderende skum som brukes som tetningsmateriale, eller en eller annen uønsket tresopp. Satser på det første.
Odd Tore
Kjell Sigurd S.
Grei dokumentasjon men ikke så mye mer. Sjarmerende synes jeg heller ikke de er :-) Testet horisontal flipp og synes det ga mer kontakt med den som er til høyre på originalen din.

Kjell S
Svein B.
Se her har du fått fire av disse langørede storsjarmørene midt i hvila si, artig bilde synes jeg.

Mvh
Svein B
Steinulf L.
Fotografisk bra dokumentasjon av leieboere jeg nok hadde sendt på dør...
Stine J.
Hei og takk for kommentarer.

Bildet la jeg ut etter å ha sett Svein Bekkums bilde av flaggermusen i full action. Litt artig å se hvor forskjellige de framstår i hvilende stilling. :) På noen av de andre bildene av samme ''klynge'' ser jeg 5 par ører, så jeg tror den ene gjemte seg litt her. :) Det har vært flaggermus på dette loftet i mange år, men det ser heldigvis ikke ut til at populasjonen øker. Loftet er ubrukt og de gjør ingen skade der oppe. I England er det visstnok forbudt å kvitte seg med dem...

Bakgrunnen kan selvfølgelig argumenteres at forstyrrer, men.... loftet har nå engang slik isolasjon i taket og det ser det ut til at i det minste flaggermusene liker. ;)

Odd Tore; Diffuser på blitzen var på plass her... Har ikke exif data med meg, men bildet er tatt med teleobjektiv, med ekstern blitz med diffuser. Helt mørkt der oppe, så jeg måtte lyse dem opp med lommelykt for å kunne stille inn kamera. Eneste belysning er derfor blitzen. Avstand tipper jeg var ca 4-5 meter med noen bjelker mellom oss.


mvh Stine
Espen A. I.
Uffameg for noen skapninger. Men de er fascinerende og jeg kan tenke meg du er gla du fikk noen på brikken din. Mange av verdens flaggermusarter er nemlig utrydningstruet, om denne er det, tror jeg ikke, men at det er verdifullt for ettertiden, det er det.

mvh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu