Stille vann..
Utstyr
  • Sony a100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
kjetil g.
Fint bilde, men den skjeve vannlinjen og den utbrendte trestokken ødela litt.

Mvh. Kjetil.
Brit M.
Forstår hensikten din med dette bildet, motivet var flott, og lyset spennende. Men er enig med Kjetil. Det gjør ingenting om blåklokkene ikke er i fokus, men hvis du skulle velge fokus her, ville det bli vanskelig, i og med at bildet inneholder mange spennende detaljer. Det ville kanskje vært best om hele bildet var skarpt. Har du mulighet, utforsk mer av dette, mye flott her.

Brit
johnny leo j.
Veldig fint motiv, men noe vanskelig for kamera å få riktig innstilling med så stor forskjell på mørke ''skyggen'' og det lyse ''trestokken''. Her kan det lønne seg å prøve forskjellige eksponeringer, med over-under eksponering.. Så er det dybdeskarpheten, sliter litt med det selv da jeg synes det er vanskelig å se om bildet blir skarpt på lcd skjermen på kamera, spesielt i sollys på skjermen.. Her må du ''hjelpe'' kamera med å fokusere på riktig sted, låse og ta bildet. På speilrefleks kan du justere dybdeskarphet. Rask nok lukkertid eller stativ er også viktig for att bildet skal bli skarpt. Bruk prøv å feil metoden. Fordel med digitalt, det koster ikke noe å knipse i vei..
Men ett veldig viktig poeng: Stille vann er alltid i vater...Men en skev vannlinje/horisont kan du alltids rette opp senere i ett fotoprogram..

Du har helt klart blikk for gode motiver, så det er bare å bli godt kjent med kamera. Keep up the good work
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu