Bølge
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268777} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Sverre H.

Hei Kjartan,

Å se på havet når det bryner seg mot kystens fjell er utrolig fasinerende. Her er det krefter i sving. Som bølge-bilde går den nok inn i rekken av mange, det lille ekstra savnes. Men jeg liker havet, og dette var en fabelaktig bølge med mye kraft.

Jeg likte komposisjonen din, den skaper fin dybde. Tja, nå gikk jeg tom for ord...Kanskje like greit ;)

Sverre.
Tom Armand H.

Hei
Herlig bilde av et tema som står meg veldig nært...
Du har fått med gjennomskinneligheten i bølgen der den bryter og går rundt.

Jeg ville nok ha beskjært bildet i underkant for å fjerne svaberget men det er bare min mening

Mari Louise F.

Hei, dette bildet har jeg sett hengende på L. Johansen i Namsos:)
Veldig flotte alle bildene du hadde der.
Mari Louise
Linda G.

Hei Kjartan! Så flott bilde...skvatt nesten når jeg så det: http://www.mediabasen.no/v/medlemmer/linda/Workshop+1-4+m...d.jpg.html
Hehe!! Bra jobba! Hilsen Linda ;)
Tore S.

Veldig fint bilde syntes jeg. Den nederste bølgen gir en fin linje nederst i bilde hvis du kutter bort steinene der.
Inger-Lise S.

Her har du et bilde hvor jeg føler jeg får i både pose og sekk:
Bergknausene med sine mange ''småfosser'', den forfriskende, flotte vannspruten og ikke minst den grønne bølgen. Meget bra. Jeg liker også småbølgene og komposisjonen, men er usikker på om jeg ville kuttet bort noe av eller hele den uskarpe forgrunnen...Men som sagt, usikker. At jeg har stor sans for dette motivet og din presentasjon av vannet, er jeg ikke i tvil om.

Inger-Lise
Kjartan T.

Takk til alle for tilbakemeldinger på bildet. Godt å høre at du har sett bildene på veggen Mari Louise, jeg tror du finner de fleste liggende her i arkivet mitt på Foto.no også.

Linda: Det var ganske likt ja! Litt forskjell på brennvidde ellers ser det jo nesten ut som samme bølge. Slik går det når man er på rett sted på samme tid:)

Takk også til Tore og Inger-Lise, er enig i at det er mulg i å være usikker på forgrunnen. Nå endte jeg opp med å presentere bildet akkurat slik det ble tatt. Etter mye frem ogs tilbake kom jeg til at det ble det beste for min egen del og smak...
Knut Børge S.

Hei Kjartan!

Knalltøft bilde som viser naturens sanne kraft!

mvh KBS
ingebjørg fyrileiv g.

Herlig bildet av havets kraft og energi. Du har truffet så og si perfekt, og både lys og farger er med deg. -Strålende eksponering. Jeg liker også at utsnittet er såpass tett, men jeg lurer på om jeg ville ha kvittet meg med bergremsa i bunnen. Dette kunne ha vært på fiskeravdelingen hos LJ :)

vh ingebjørg
morten m.

Henger meg på de andre kommentarene ovenfor. Bildet gir inntrykk av sterke krefter som er formidlet på en god måte.


Morten
Kjartan T.

Takk til dere tre siste som har vært innom dette bildet og skrevet ned noen tanker om det også. Mange som ville ha kvittet seg med det berget, bra at bildet har et slikt ellement ved seg:)
Liv F. D.

Hei Kjartan,
du har noen utrolig flotte bilder. Blir nesten litt brydd ved å kommentere, men når det er sagt så var dette et utrolig flott actionbilde.
mvh
Liv '')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu