Havørn i lufta
Selvfølgelig satt sammen av tre bilder. Det er samme fugl i forskjellige positurer før den går ned å tar fisk.

Alle bildene kunne vel stått for seg selv, men prøver å sette sammen flere for å få noe som er litt ok å kikke på, samtidig blir det noen ferre havørnbilder når jeg velger å gjøre det slik:)
Bildet inngår i albumet - Havørn - - Nord-Europas største rovfugl er et av mine favorittmotiver.

Alle bilder er tatt i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Nikon 300 mm f 2.8 AFS-II
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Vegard L.

Bra PS arbeid. Ørnen oppe til venstre så litt innlimt ut, mens de andre virker helt naturlig. Flott positur på alle tre. Jeg ser at du har passet på at skyggene til fuglene stemmer overens og det har du klart.
Vegard
Anette L.

Hei:)
Dette ble riktig så tøft :) Bra ps arbeid også. Fint!

Mvh Anette:)
Svein B.

Var spent da jeg åpnet bildet- om du hadde hatt tre havørn i stup i søkeren- det ville jo brakt inn noe nytt og spennende! Her blir det en grei montasje, positurene blir vel like, hodet holdes dønn likt i alle tre. Jeg liker fortsatt bedre din tidligere serie med variasjon over temaet havørn- evt ett av dine tidligere glimrende bilder av arten.

Mvh
Svein B
Kjartan T.

Takk for kommentarer fra dere. Liker spesielt godt ørna slik den fremstår øverst til høyre. Har fått det på papir i A3 og det tar seg godt ut.
Terje S.

Flott montasje Kjartan. Vi gleder oss som unger til å få oppleve dette. Våre ørner her nede på Romsdalskysten er på langt nær så sammarbeidsvillige som deres.


Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu