Fjellrev i leik
Bildet inngår i albumet - Norske dyr - - Bilder av dyr som finnes i mitt nærområde i Namdalen.

De fleste av dyrebildene er da også tatt i naturen rundt meg her jeg bor.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikon 300 mm f 2.8 AFS-II
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267226} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Ola H.

Det gleder en fjellreventusiast stort å se sånne situasjoner! Ut i fra tekniske spesifikasjoner går jeg ut fra at det er et par år siden dette bildet ble tatt?
Uansett et godt bilde som formidler endel av dagliglivet rundt vedhundbolet,vi får håpe at det blir gode resultater fra sæterfjellprosjektet i Oppdal.
Mvh OlaH
Trond B.

Hei.
Kjempeflott bilde av revevalpene. Veldig bra lys. Minner meg om bildene du hadde sammen med artikelen i Naturfotografen nr 2 - 06.
Mvh Trond
Truls L.

Et flott bilde av fjellrevene. Du er heldig som har slike flotte dyr i ditt nærområde :)

Mvh Truls
Avsluttet .

Dette var utrolig flott, fint komponert, skarpe og flotte rever. Moro å se.
Mvh Liselotte
Ann T.

Utrolig bra! Nydelig skarphet på valpene selv om de sikkert ikke sitte stille så lenge. Flott med så mange på samme shot, og en fin komposisjon. Bra farger og opptaksvinkel med vann og myr området diffust i bakgrunn. Top marks from me! :-)
Mvh. Ann
Geir N.

Et nydelig naturbilde med flotte revehvalper i et naturlig miljø. Det er ingenting å utsette på det tekniske.
mvh
Geir
ketil o.

Hei!
Flott bilde. Skarpt,fint og velkomponert. Det er fint og ha naturen så nært at en kan få oppleve slike ting:)
Mvh:
Ketil
Sverre H.

Disse fjellrevbildene dine er fabelaktige Kjartan. Ikke noe mer å si om det. Men du må ha meg undskylt når jeg spør deg om den ene reven (evt 2 av de) går igjen på begge sider? Du har jo lurt oss før med disse bildene :)

Syntes den lyse var merkverdig lik ''broren'' på andre siden.
Ellers så har jeg ikke noe å utsette på dette vakre fjellmiljøet ditt.

mvh
Sverre
Odd E. k.

Hei Kjartan!

Et flott artsbilde fra fjellheimen der fjellreven får boltre seg fritt. Får håpe den naturlige balanset gir plass til denne arten igjen. Fint bilde, der skarpheten og lyset fremmer fint de flotte dyra. Godt presentert i et fint utsnitt der bakgrunne er med på å gi en fin dybde i bildet.

Mvh

Odd E.
Stian H.

Hei Kjartan.

Ser det er flere som benytter namdals-sommeren til perledykk i arkivet. Det var serdeles vellykket!

Herlig stemning, og et nydelig motiv. Håper jeg en vakker dag får muligheten til å oppleve noe slik! ( bare ring på hvis du stikker til fjels på noe sånt igjen...)

Et harmonisk og flott naturfoto synes jeg.

Stian
Anne Ø.

Helt topp. Så artig å se fjellrev i lek!!!
Anbefales.

Anne:)
Monika Frisvold V.

Dette synes jeg ble et meget flott bilde...
Flott å se revehvalpene i mange positurer.. meget flott komp :)
-moinka-


Jon Erik V.

Et herlig naturbilde Kjartan. Stedet ser kjent ut, og det er godt å se at det yngles tross mange trusler mot fjellreven. Flott hendelse og fint lys, et bilde som vekker en av mine største opplevelser i minnet, takket være deg!

Jon
Kjartan T.

Hei og takk for kommentarer.

Ola, vi krysser fingrene for at disse sjarmtrolla blir å finne i fjellet i framtida. Alle fortjener å ha muligheten til å oppleve noe sånn og fjellreven fortjener absolutt den sjansen vi nå gir den.

Trond B: Bildet er hentet fra samme serie, men de bildene som sto i bladet har jeg lagt ut her for et par år siden. Det blir nok ingen nye bilder på ei stund, dyrene bør ha mest mulig ro. Reiser ikke inn på fjellrevhi for å fotografere igjen nå - for dette hiet var ganske spesielt og lå slik til at revene ikke la spesielt godt merke til fotografer, turister, oppsyn eller forskere som var innom å kikket fra en observasjonsplass som lå perfekt i terrenget. Blir det yngling her i gjen så skal jeg tilbake.

Her er det ellers ingen lurerier ute å går, valpene er bare lik hverandre Sverre. Dette er et av få bilder som ble tatt med 300 mm under disse fantastiske timene med valpene lekende på hiet. Bildet er nok derfor også et av de teknisk beste, (sammenlign med tidligere bilder lagt ut dersom du har tid) men innholdsmessig er det langt fra like bra som noen av de øvrige bildene som ble tatt med converter.

Stian, det blir nok ingen tur i år. Det er ynglinger på noen hi i Børgefjell, men de legger langt unna bilvei. Jeg har dessverre ikke tid til en slik ekspedisjon nå. Kanskje kan vi få til noe en gang i framtida. Får se hvordan det utvikler seg med disse flotte dyrene.

Jon Erik, jeg er glad du var med å bar utstyr den gangen. Det var langt nok selv om vi delte vekta:)
Jan-Eilert P.

Ja dette er jo et nydelig fjellrevbilde.

Små fjellrevvalper i lystig lek i sine naturlige omgivelser. Bra at du opplyser om forholdene rundt. 300mm er jo i grunn i nærmeste laget for denne type bilder (normalt sett).

Glitrende bra naturfoto dette.

Jan-Eilert

ingebjørg fyrileiv g.

Sjarmtroll er ordet. Bildet er studer før, og det er et nydelig motiv som forøvrig også er veldig godt fotografert. Du har fått noen veldig fine positurer, og leken kommer veldig godt fre,. Noe jeg også liker veldig godt her, er den femte som sender et undrende blikk til hva som rørte seg i buskene et stykke unna. Utsnittet er også godt, men det som ligger oppe i venstre hjørne tar litt blikk. Bildet er bokmerket. Jeg blir glad av å se på det.

vh ingebjørg
Espen B.

Jeg bare MÅ kommentere dette bildet selv o det er lenge siden du la det ut. Det er bare så sinnsykt bra! :)

mvh Espen
Kjartan T.

Takk til de siste som har kikket inn her også. Godt å få litt skryt og gode ord under et bilde:)
Aleksander M.

Hei Kjartan!
Dette var et nydelig miljøbilde av fjellrevene i sitt rette miljø. Bra teknisk og jeg misunner deg veldig å oppleve ville fjellrever i sitt rette miljø! Du må nok ha jobbet lenge for å finne et sted du kunne se dem?

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu