Bieter med øyenstikker
Ikke noe spesielt bilde, men en morsom art som jeg synes er verdt litt oppmerksomhet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-17 14:20:36
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon VR 200-400mm f/4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger403
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266922} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Cornelia T.

Jeg synes dette var spesielt, jeg... Flott naturbilde, godt komponert, skarpt og med et interessant motiv. Bra jobba!

mvh, Lia
Svein B.

Facinerende fugl bieteren, ett greit artsportrett har du fått- kanskje ikke helt på topp hverken teknisk eller innholdsmessig- men øyenstikkeren i nebbet hever bildet. Jeg ville kuttet en del i toppen.

Mvh
Svein B
Renate S.

UTROLIG godt fanga!!!
Avsluttet .

Veldig godt fanget! Artig bilde!
Svein B.

Hei igjen Mathias- jeg har blitt bedt om å utdype litt om hva jeg mener med at bildet ikke er helt topp teknisk og innholdsmessig- og det er nok også på sin plass å gjøre. Først og fremst er det utsagnet litt basert på det gode nivået du generelt har i dine bilder.

Først innholdsmessig:
Her blir det litt ''fugl rett opp og ned på en pinne med dus bakgrunn''- litt vinger, mer spennende positur, et snev av miljø etc ville livnet opp betraktelig. Her blir det først og fremst øyenstikkeren i nebbet som blir det oppfriskende elementet, rent bortsett fra en vakker fugl i seg selv da. Bieteren er ett flott motiv- men det i seg selv gjør ikke så mye for innholdet ut over farger.

Teknisk:
Her blir det litt komposisjonsmessige valg som også spiller inn- ett tettere utsnitt ville fremhevet fuglen i bildet betraktelig, du kunne utnyttet og vist detaljering langt bedre (så fremt detaljeringen er på plass i bildet). Her blir fuglen litt liten i det grønne tomrommet, detaljeringen virker ikke helt topp, lyset er hardt og gjør bildet noe glorete.

Dette er selvfølgelig bare min mening og hvordan jeg ser dette bildet.

Mvh
Svein B
Tove H.

Artig bekjentskap! Velger å nevne det positive her. Tøft med øyenstikkeren i nebbet. Likte spesielt fargene i dette bildet.
Mvh Tove
Geir D.

Hei Mathias.
Jeg synest bildet er supert, flotte farger, det grønne og gule går igjen i den
duse bakgrunnen (Perfekt DOF). De røde (komplimenterer grønnfargen) øynene gir fuglen aggrisivitet, og passer inn med øyenstikkeren som den har drept. (killer-blikk)
Bildet er minimalistisk og utrykksfullt.

Mvh. Geir
Mathias B.

Takk for kommentarer alle sammen, og spesielt Svein for en lang og utdypende kommentar. Skjønner hva du mener med at bildet ser glorete ut, og jeg mistenker at det er blant annet en grusom jpeg komprimering som står bak. Bruker ''save for web'' i PS, men uansett hvordan jeg prøver så blir det dårlig. Skal prøve å få lagt ut en ny versjon snarest.

-Mathias
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu