Blaafarveværket med flomtilstand
Utstyr
  • Canon 1ds MKII
  • Canon EF 28-135mm 1:3,5-5,6 IS
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266408} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Eirik A.

jeg syns dette var et flott bilde, vet ikke helt hva jeg ville gjort annerledels.
Anne-Lise S.

Vakkert bilde av naturens galskap, eller er det vår galskap? God plassering av ethvert element og stort sett fin bruk av gråtoneskalaen. Skulle gjerne sett noe mer tegning i de aller mørkeste partiene som f.eks. i nedre del av bildet i steinene der. Svært god lagdeling oppover, og god detaljgjengivelse i det frådende vannet. Fine og dramatiske skyer som absolutt skal være tilstede her for å forsterke inntrykket. Nede i venstre hjørne har du en liten kvast som du gjerne kan clone vekk.

Anne-Lise
Thomas D.

Takk for tilbakemeldinger. I forgrunn hvor det er mørkt vil jeg helst skjule elemnter ved å brenne ut pga mye detaljer som tar fokus bort fra fossen.
Mats A.

Hei Thomas!
Et dramatisk bilde som viser hvor rå og uhemmet naturen kan være. God vinkel og flott dramatisk himmel. Kanskje okkuperer rekkverket fremst vel mye av bildet? Uansett; bildet er godt og valg av sort-hvitt funker godt. Bra!

Mvh Mats
Thomas D.

Det er ikke rekkverk på høyre side men vannkanal som ble brukt når blaafarveverket var i drift.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu