Trenger hjelp...
Dette bildet er tatt i liten bekk med litt for korte gummistøvler. Det er noe ved det jeg liker, men det har absolutt forbedringspotensiale. Forhåpentligvis noe som kan fikses ved litt etterarbeid. Kom gjerne med forslag...
Helt greit, det er noe ved det som gjør at jeg tror det kan heves noen hakk
Utstyr
  • Canon 350 D
  • 17-85 IS USM
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/11
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger403
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266393} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.

Tja, du kan jo begynne med å peke på hvor du mener bildet har forbedringspotensiale; komposisjon,innhold, teknisk utførelse.....
Svein O.

Hehe, ja der har du jo for så vidt et poeng. Problemet er vel egentlig at jeg ikke helt vet. Det er nok noe med fargene her som jeg syns er litt ''rart'' også er jeg litt usikker på kompisisjonen. Er det kanskje at jeg ikke har noe sted som blikket kan feste seg?
Marcelo V.

Du sier det selv fargene er litt rare, hva med å kutte ut fargene? konvertere bildet til s/h. Lyset er vanskleig i dette bildet, det gir en del reflekser på den steinen som er skarptegnet. Det går an å filtrere lyset fr eks gjennom et hvitt stoffstykke som du plasserer over motivet. Dette er noe man kan brukefor eks i makrofotografering der lyset er for hardt.
MV
Avsluttet .

Jeg synes kanskje at litt beskjæring på høyre side og oppe kunne gjort seg. Særlig hvis du hadde litt mer luft på venstre side... Liker ikke at steinen på venstre side er kuttet litt...
Kanskje ikke fult så lang lukker?

Øystein
Avsluttet .

Jeg likte kontrastene, bevegelsene og fargene i dette bildet.. Synes det var kjempekult. Blir mer kunstnerisk enn realistisk som jeg liker så godt. Jeg forstår ikke heller det der med å feste blikket.. Blikket mitt går til den skarpe stenen, og deretter til de andre elementene i bildet.. Må det festes? Synes komposisjonen er harmonisk og røff. Bra!

Mvh.

Marianne Demmo
Magne S.

Hei Steinulf! Når jeg så den lille versjonen av bildet, så trodde jeg først at det var et ansikt. Synes derfor det var et spennende bilde!
Hilsen Magne
Svein Erik N.

Jer ser en masse rart i dette bilde. Først ser jeg et paradis hvor det regner i. ( den øverste steinen). Til høyre for denne ser jeg en et ansikt som strekker seg opp, samtidig som den holder fast i den øverste steinen. Jeg kan også se en bjørne snute i den øverste steinen. Kan se en fisk eller en øgle som gaper i den nederste steinen. Syntes dette er et spennende bilde slik det er.
mvh
SEN
Svein O.

Hei

takk for kommentarer.

Svein Erik: Artig at du klarer å se så mye i dette bildet. Selv ser jeg et ansikt som minner litt om Homer Simpson

Mvh
Svein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu