Kuer er også dyr
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-11 11:56:39
    Versjon #2
Utstyr
  • D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266069} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Tove H.
Hvite kyr skal være ekstra fint, har jeg hørt av noen som eier sånne...Liker komposisjonen med de tre i forgrunnen. Blikket mitt trekkes først mot den midterste kua og så mot den i bakgrunnen i høyre hjørne som ser på deg.Ville personlig kuttet ørlite inn på den venstre kua., for å få vekk de(n) bak....(vet ikke hvor mye). Fin himmel. Liker den lave kameravinkelen. Tok du et hvor en eller flere av de tre foran snur seg og ser på deg også?
Mvh Tove
Brit M.
Takk for kommentar, Tove. Det var litt vanskelig å få bilde av kyrne som ikke ''satt sammen''. De var spredt fint da de sto nederst på jordet, men jo nærmere de kom, jo mer gikk de tettere sammen.
Artig at du liker himmelen. Av en eller annen grunn har jeg problemer med at himmelen blir sykelig turkis på noen bilder, selv om jeg har en tendens til å undereksponere. Jeg har lagt inne en ny versjon hvor dette går mer frem enn på det første.
Her irriterer jeg meg grønn på at jeg ikke fikk med mer til venstre. Der står det, i ucroppa versjon, ei ku til venstre, som snur seg bort akkurat slik som den til høyre. Det er mer og mer av de hvite kyrne nå, før var de rødbrune, med eller uten hvite flekker.

Brit
Brit M.
PS. På v2 har jeg heller ikke clona bort ledninger.
Anne Kari Berg K.
kjempefint kubile. liker v1 best. litt surrealistisk, masse humor. fin himmel. kuer er ålreite dyr.


mvh anne kari
Tove H.
Må si at v1 i sum klart er best. Både himmel, lys, farger- og kyr. Synd med disse svære merkelappene i ørene...blir mye kloningsarbeid for husdyrfotografer...Synes bildet ditt har sjarm.
Mvh Tove
Brit M.
Takk til dere begge for positive tilbakemeldinger!

Brit
Atle G.
Hei Brit, kult bilde dette. Har sansen for kalven som titter rett i kamera. Fine farger og fint utsnitt på bildet også. ☺

Hilsen Atle.
Atle G.
Den kalven under kuen. Heter kuen på bergensk.
Brit M.
Hei Atle, takk for kommentar. Kalven under kua er med på å lage bildet ja syns jeg og. Det var en vilter krabat, prøvde, men fikk ikke tatt noe bilde av bare den.

Brit
Brit M.
Og tusen takk for anbefaling, Atle. Fin oppmuntring!

Brit
Anne Ø.
Aldeles herlig, godt bilde. Ja, de er nysgjerrige.
Fasinerende disse hvite kuene.
Artig med den lille kalven.
Svært bra utført.


Anne:)
Avsluttet .
Haha. Utrolig moro bilde! Dette likte jeg kjempegodt, et riktig gladbilde fra sommernorge. V1 er klart best, men det er potensiale i V2 også, du må bare behandle det litt. Klon bort de strømkablene, sett opp satureringen og kanskje litt mer kontrast så tror jeg V2 blir vel så bra :)

mvh
Hans
Brit M.
Takk til Anne og Hans! Anne, kalven var et sjarmtroll ja.
Og Hans, fikk ordentlig gammeldags sommerfølelse da jeg tok disse bildene. V2 er ubehandlet, la det inn fordi Tove etterlyste et hvor kyrne så mot meg. Kablene er klona bort på v1.

Brit :-)
Jan Frode A.
Holder meg til versjon #1. Artig bilde egentlig, med sin sjarme. Den nysgjerrige kalven bidrar med sitt med tanke på å tilføre det lille ekstra av sjarme her. Et sommerslig stemningsbilde.
Tror at en kraftig beskjæring inn ifra venstrekanten, vil gi mere ro i bildet. Førsøkte med et kutt helt inn til blomsten, til et tilnærmet kvadratisk format. Syntes selv det fungerte bedre.

mvh Jan Frode
Brit M.
Takk for kommentar, Jan Frode, jeg croppet også bildet først og ser det blir roligere og gir et strammere inntrykk. Prøvde også å klone bort kua til høyre, funket det også. Syns imidlertid det riktige her var å få med hele flokken, skulle nok ha fjernet deler av kyr helt ytterst på begge sider, som andre også har foreslått.

Brit
Christer B.
Digger fargene i dette bildet, jeg liker jo å dra til litt skikkelig og ville nok vært mer raus i fargemetningen i gresset foran også, men det er bare etter behag! Men helt klart versjon 1, de kler litt farge de her..
Brit M.
Takk for kommentar, Christer. Jeg er nok, på enkelte motiver ;-) litt redd for farger, men skal leke litt med originalen og se hvordan det blir.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu