Bildet inngår i albumet I think we are lost -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265687} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Fin komposisjon med den dramatiske og store himmelen mot det lille mennesket. Det er kanskje litt mye støy på himmelen. Hvis du har skarpet opp himmelen kan det være noe av årsaken. Ellers synes jeg det ser ut som du har lagt litt mye oppskarping på personen og utstikkeren også, litt mye halo. Komposisjonsteknisk synes jeg det kunne vært mindre av utstikkeren og mer av himmelen til høyre i stedet.
Allikevel er dette et veldig bra bilde!

Andreas
Avsluttet .
Mitt øyemål tilsier at dette er et digitalopptak som er beskjært til kvadratisk format. I så måte synes jeg også at utsnittet ikke fungerer helt. Blir for mye tomrom på venstre side som gjør komposisjonen for sentrert. Om du hadde beskjært det slik at du hadde mindre på venstre side og mere på høyre side, eller enda bedre: mere på venstre side og mindre på høyre side - dersom originalopptaket gir rom for det. Men et motiv med potensiale er det. Bildet er jo opplagt arrangert, så da har du sikkert tilgang til både modell og opptakssted flere ganger.
Cato R.
Takk for de konstruktive kritikkene.

Andreas: Jepp støyen kommer fra oppskarping, eller den ble mer synlig gjennom det. Personlig så var det innenfor toleranse området mitt:) Haloen kommer av kontrast metningen, ville ikke at den skulle slå inn fullt så mye på mannen, men ble lei av å sitte å pirke:) Fin ide om utsnittet.

Tommy: Stemmer det, veldig glad i kvadratisk format men har ikke råd til analogt eller digitalt mellomformat så da blir det slik, pinhole kameraet er litt vanskelig å beregne i slike situasjoner:)
Synes begge ideene om utsnitt er veldig gode, dessverre så er det hele bredden av bildet allerede Tommy, men jeg skal nok klare å få med meg sjøl på et nytt bilde:)

Cato
Avsluttet .
Hvis du har lagt oppskarpingen som eget lag i ps kan du jo bare slette oppskarpingenen på himmelen og beholde den på hovedmotivet. Det er jo kanskje ikke noe særlig poeng å skarpe opp himmelen uansett. En annen ting jeg så nå er lillaskjæret oppe i høyre hjørne på bildet. Det kunne vært spennende å prøve å få fram den fargen mer. Da kunne du ha fått enda et spennende element i bildet.

Andreas
Inger-Lise S.
Et spennende motiv med god komposisjon. Jeg liker formatet og den høye himmelen,mørk og dyster i kombinasjon med personen som står det og tenker....ja,hva?.....Fantasien kan få en sjanse her:)

Inger-Lise
Ingrid Ovedie V.
Ganske enkelt vidunderlig.

-Ingrid-
Avsluttet .
Jeg liker himmelen veldig godt. Ser ut som mengder av røyk, pest og fordervelse har blitt hostet opp av forpestende og ekle mennesker. Så der står mannen og tenker hvordan det skal gå med denne mørke verden.

Hadde vært artig om fyren hadde stupt utfor. Ikke i de type klærne selvsagt, men det er bare en idé fra min side. Hadde blitt en snål kontrast mellom det dystre og det hoppende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu