Bildet inngår i albumet Tamt -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-05 10:02:18
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265189} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ivar B.
Jeg synes dette er nydelig! Fin stemning som du formidler på en god måte, Stig Børre. Du har fått fram fine toner i bildet ved fin utnyttelse av motlyset. Svært vellykket at sauene gjentar formen i fjellet i bakgrunnen (liten bak og stor forran) Jeg vet ikke, men får litt sånn midtnattsol-sommer følelse fra kysten i nordnorge (spesielt lys). Likte dette! Mvh Ivar.
Dag T.
Nusselig gjeng på tur. Jeg synes det ble litt morsomt også, så det blir (litt) mer enn et søtt og pent bilde. Savner kanskje bittelitt mer lys i mammaens hode.
Lise U.
Vakkert og rolig, pent lys, kler svart-hvitt-formatet. Samtidig en studie i sosial orden blant dyr: Bjellesauen leder an med besluttsom myndighet, og resten følger lydig etter med blikkene en anelse underdanig slått ned mot bakken. Ivar har allerede nevt det vellykede motlyset og samsvaret mellom sauer og fjell når det gjelder form. Fin gradering fra skyggene dyra kaster til den komplett hvite himmelen. Liker dette bildet...

Lise U
Tom T.
Du er ikke redd for hvit himmel, den forsterker budskapet i bilde. Etter min smak kunne det ha vært mer lys på sauen. Bra komp og etter arb:)

mvh Tom T
Tove H.
Her er det meste nevnt. Meget vellykket motlysbilde med ''det lille ekstra''- masse sjarm!
Mvh Tove
Arne S.
Her er et motiv, så absolutt. Men jeg kunne tenkt meg et lavere standpunkt, dvs sauene plassert mot fjellene bak. Det ville også vært mer spennende med mor på veg ut av bildet, og litt rom til venstre. Det understreker bevegelsen mot høyre samtidig som det det hele blir mindre ''skoleriktig''.

:)
Inger-Lise S.
Fint motiv med kledelig motlys.

Inger-Lise
Rolf S.
Hei.
Ikke kjempespennende, men fint lys og ''kledelig'' sort/hvit teknikk.
Sauer er all right og sågar ganske fotogene dyr det.
Avsluttet .
Liker godt lyset i dette bildet:-)
Og så syns jeg du har klart å lage et fint sauebilde,jeg syns det er vanskelig for det blir lett kjedelig,det ble ikke dette.
Fin komposisjon:-)
Hilsen Tone!
Stig Børre E.
Takk for oppmuntrende tilbakemeldinger.
Var redd for at det bare var jeg som ''tente'' på sau... ;-)

Ivar: Utrolig - følelsen din er fullstendig begrunnet. Dette er tatt sånn ca. rundt midnatt ved Repparfjord i Finnmark. Skulle egentlig fiske laks men ble løpende etter en flokk med sauer i steden... Foto er en syk, syk hobby.

Arne S: Ja, du sier noe. En løsning som sikkert ville gitt et mere ekstraordinært resultat.

Har mere sau på lager :-)

StigB
Anne Ø.
Sauebilder er topp og det får du svært bra til her.
Liker denne rekken og den halve sauen bakerst.
Fone, gode valører i sv-hv.
Fint med lyset på sauene, gløden i ulla.
Liker det veldig godt.
Anne:)
Espen A. I.
Et veldig spiselig bilde, flott med den høye hvite kontrasten som setter spissen på bildet. Støtter Arne når det gjelder kutt. Du er meget kreativ!

Espen
Mette R.
Jeg også liker at den siste sauen er kuttet på midten. Det gir inntrykk av at det kanskje er en uendelig lang rekke med sauer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu