Daniel Josefsen - Fs 5
Daniel Josefson tar her en perfekt utført Fs 540 på det største hoppet på fonna. Har ikke egen blitz enda, men var så heldig at jeg traff perfekt på blitzen til en av de andre fotografene som var der. Er dårligere farger enn det egentlig skal være, blir dårligere når jeg lagrer for web, begynt å skje i det siste=S
Veldig fornøyd
Bildet inngår i albumet Fonna - Bilder tatt på Folgefonna 07.
Utstyr
  • Nikon D40
  • Nikkor AF-S DX Zoom 18-55mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeDigitalt
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265177} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Yngve S.

Rått bildet!!! Fin Dybde og majestetisk bakgrunn! Blitzen gjør en god jobb med å få frem kjøreren. Hvilken blitz bruker du?

FLoat on
YS
Tommy L.

Tusen takk for kommentar=D Veldig fornøyd med bildet selv så er gøy å høre at det faller i smak hos andre også! Er ikke min blitz, men klarte å treffe noen bilder på blitzen til noen av de andre fotografene som var der;) Skal kjøpe meg blitz snart men har ikke hatt råd til det i det siste..

Mvh
Tommy Larsen
John Ø.

ja, var en bra kveld det! fett at du traff blitzen ass! kult bilde!
Tore M.

Med fare for å gjenta meg selv: nydelig!

Gratulerer med flotte resultater fra kveldsøkta på fonna!

Hilsen Tore
Tommy L.

Tusen takk for kommentar på dette bildet også Tore=) Ser at du har skrevet ''les Friflyt'' på siden din, betyr dette at du skriver for friflyt? Veldig mange som mener jeg burde selge disse bildene, men jeg vet ikke helt hvordan man gjør slikt skjønner du.. Tar du poenget?=P

Mvh
Tommy Larsen
Glenn S.

smooth, fett at du fikk stjælt blitz..
Markus N.

Halla tommy og takk for sist hehe. Dette bildet er bare en drøm å se på. Blitzen gjør som du sier, løfter bildet, noe som er perfekt når du er oppe i høyden som på dette bildet. Og syntes det er drit kult at du treffer blitzen perfekt.Billig utgave. Du skjøt også simon perfekt i bilde. den er ikke altfor langt mot venstre og det er positivt. Nydelig bakgrunn. Hvilken teknik brkukte du her?
Avsluttet .

Hei!

Sinnsykt kult bilde. Jeg hadde solgt dette bildet, HVIS jeg hadde brukt min egen blitz. Jævla kjipt for han fotografen som har brukt godt over 30 000 kr på blitzer så kommer det en kar og ''låner'' den, for så å selge bilder som ikke hadde blitt trykket hvis det ikke var for hans blitz.

My 2 cents

Marius
Avsluttet .

^Bare for å legge til det jeg skrev over. Er ikke noe direkte galt i å ''låne'' andres blitzer(selv om jeg aldri ville ha gjort det selv) Men å selge bilder hvor du har lånt blitzer blir feil.
Avsluttet .

Når det står om foto-etikken her, så ser jeg meg uenig i uttalelsene. Innen foto så kommer det bare ann på fotografen som er så smart som han selv tillater seg ved å finne vinkelen, innstillingene og sekundet skuddet skal avfyres på. Innen denne smartheten så faller også utnyttingen av miljøet, i dette tilfellet en blitz som jobba akkurat når du skulle ta bilde. Jeg er storimponert over profflooken din. Det er mange som kjøper utstyr til 45 342 kr og håper at pressekameraet skal kunne kompensere for mangel på kreativitet. Du skyter med D40, og får tilsvarende følelse i bildene som fra storebrødrene til det kameraet. Jeg synes du er utrolig dyktig! jeg er storimponert.
M
thov s.

det her var faen meg helt rått ass!
Tore M.

Hei!

Enig med Magnus. Og lovene og reglene er klare i: så lenge du trykker på knappen, er det du som bestemmer over bildet ditt. Det er sannsynligvis liten grunn til å tro at han eller hun som eier blitsen ikke skal være i stand til å selge sitt bilde for enda mer penger enn deg, siden vedkommende tydeligvis har svidd av 100 ganger mer penger enn deg...

-TM
Avsluttet .

Virkelig et flot og godt billede, jeg er vild med de dramatiske skyer og farverne i billedet . Godt skudt ;o)

Thomas.
anders s.

mulig jeg heller ville ha tatt en west- coast kick-flip 1020 med flipp flopp high spinn lol :-)
bildet likte jeg meget godt. her har du både action flott natur og en nydelig stemning i ett og samme bilde.
meget bra
mvh anders
Tommy L.

Tusen takk for kommentarer alle sammen!

Gøy å høre at det faller i smak hos de fleste :-)


Mvh
Tommy Larsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu