Bildet inngår i albumet Fattigmannsskanning -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet*** Fattigmannsskanning: avbildning under framvisning av dias på murvegg.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger460
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263402} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Jepp, funker. Fattigmannsskanning eller ikke. Til dette og de andre bildene i serien fungerer det utmerket allikevel; pga. bildenes innhold. Bra blikkontakt du har med de morske karen der oppe på veggen. Litt usikker på de pendlene/loddene som henger ned foran han, men ser samtidig den ekstra dimensjonen de gir bildet.
André M.
Samlingspunktet i en shia-familie?. Nærmest som et husalter. Passelig småskeivt og uharmonisk (noe jeg regner med er tilsiktet). Liker dette.
Lise U.
Absurd men absolutt troverdig sammenstilling av sveitserur (eller liknende) og religiøs mørkemann -- han er sikkert nokså irritert over å måtte friste en tilværelse bak lenkene som henger foran ansiktet hans... Den stadig mørkere graderingen nedover i bildet bygger opp rundt dysterheten i budskapet slike autoriteter gjerne står for, men det er vel å gå for langt å tolke urets plass i bildet dithen at autoritetenes timer er talte? Tablået tatt ut av sin sammenheng berører vanskelige spørsmål rundt hvordan man skal forholde seg til andres tro og skikker. Uten å kjenne sammenhengen eller kulturen kan jeg ikke vite om den morske avbildningen av autoriteten på veggen i ugangspunktet er utslag av beundring eller kritikk, eller om plasseringen bak lenkene er tilsiktet eller ufrivillig absurd... Bra bilde åkkesom -- det fungerer helt flott.

Lise U
Espen A. I.
I disse iransk-islamske tider passer dette bildet ypperlig i diskusjonen.

Espen
Chr. G.
Takk for kommentarer. Bildet er fra et offentlig kontor i landet mannen kommer fra, jeg synes settingen var interessant og fikk lov til å fotografere. Man får tolke/overtolke det som man vil, selv forsøker jeg ikke å kommunisere noe spesielt budskap. Dersom det skulle være noe må det være ''jordnærheten'' i det åndelige. Gjøkur er populære i mange land og får ofte en sentral plass på veggen.
Hans Jacob H.
Fin observasjon!
Gode muligheter til å tolke/overtolke bildet med såpass enkle og slående elementer satt sammen, men skal dog ikke begi meg ut på noe slikt her og nå. Men ''dråpen'' (krokodilletåren) under øyet er en bra detalj..
Pga manglende struktur i veggen (som jeg antar skyldes fattigmannsskanningen) ser det ut som uret henger litt i løse luften.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu