Morgen på Stovivann
Bildet inngår i albumet Kulturlandskap/natur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-18 23:51:05
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 5D
  • Canon EF 17-40mm f/4,0L USM
  • Brennvidde19mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262639} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Mari Louise F.

Oi, dette var flott! Jeg liker plasseringa av horisonten svært godt, fordi den er høyt nok oppe til at blikket havner der det skal, uten at det blir for trangt i toppen. Motivet er også svært godt. Om jeg får pirke litt, ser det ut som at bildet heller ørlite til venstre (se horisontlinja her), og det er et lyst, ovalt parti i forgrunnen som trekker litt for mye oppmerksomhet.
Eva Marie P.

wow dette var virkelig et flott bilde. Bare nyter å se på det...
-epl
Sigmund R.

Hei Erik
Flott bilde som er verdt å se nærmere på.. Skarpt og med god dybde og godt lys og fine farger. Skal jeg bemerke noe så må det bli at bildet heller litt til venstre, men det er jo fort gjort å rette på.
Flott dette!
Sigmund
Terje K.

Hei Erik
Nok et nydelig bilde fra deg. Liker bladene i vannet, og ikke minst trerekka som på en måte rammer inn vannet, og sammen drar blikket mitt helt ut til fjellet i bakgrunn. Et veldig friskt bilde!

Hilsen Terje
anne g.

hei erik! dette var utrolig flott, og krystallklart! nydelige blåfarger og fint komponert. et lite minus er de blader til høyre som kuttes,skulle gjerne sett de hele. hilsen anne
Simen B.

Nydelig stemning du har fanget her. Lyset er fantastisk flott og jeg liker hvordan det spiller på bladene i forgrunnen. Liker også komposisjonen med bladene og speilingen som drar blikket innover. Meget bra bilde:)

mvh Simen
Avsluttet .

Jeg bare må nyte sånne bilder som dette.
Kan formelig kjenne roen senke seg.
Utrolig vakkert med vannliljebladene i forgrunnen,dybden innover,flotte farger,ja et nydelig landskapsbilde dette her.
Hilsen Tone!
Ann T.

Hei Erik, et veldig flott bilde. Lyset og fargene er meget vakkert. En bra komposisjon med gode detaljer i forgrunnen som gir god dybde. Likte dette veldig godt!
Mvh. Ann
Avsluttet .

Veldig fint bilde! Elsker lyset og fargene på liljene i vannet og hvordan lyset kommer inn fra høyre i bildet.

Mvh. Øyvind
Ingunn S.

Et nydelig velkomponert bilde man kan sitte lenge og studere og ikke minst nyte:-) Veldig bra dybdeskarphet også pluss nydelig lys og klare flotte farger. Liker det kjempegodt:-)

Hilsen Ingunn:)
hilde b l.

Flott både i farger, komp og stemning. Pent lys på vannliljebladene. Veldig bra.
Torgeir Pande B.

utrolig bra lysbalanse mellom forgrunn og bakgrunn/himmel! Kjempe bra!

MVH:
Torgeir!
Anne-Cathrine B.

Det første som slår meg er at formatet passer fantastisk bra til bildet - de vakkert opplyste bladene i forgrunnen kommer virkelig til sin rett her; så komposisjonen er etter mitt syn utmerket, dette formidler du bra. Lyset bidrar selvsagt til å gi bildet ''det lille ekstra'' Du har utrolig mange flotte bilder, men dette er virkelig ett av favorittbildene mine :-) Meget bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu