''Storebror ser deg''
Rådhuset er såpass midtstilt fordi ''storebror'' må ha oversikt til alle kanter.På dette bildet ser sementklossen ut som et overvåkingstårn. Synes skyenes formasjoner understreker makten i huset - og vinduene ser ut som som onde øyne som overvåker byen.
Synes det passer til tittelen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-15 23:50:06
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 28-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Espen R.

Hei
Flott eksponert, gjør seg bra i S/H. Bra perspektiv og fine kontraster.
vh
Espen
Avsluttet .

Spennende og anderledes bilde:-)
Liker utsnittet her og god ide.
Hilsen Tone!
sherzad t.

likte det i s&v.... spennende vinkel... og velkomponert... kjempe bra

Mvh. Taheri
Tove H.

Tusen takk, Espen, Tone og Sherzad! Var spent på tilbakemeldingene, men dette var jo oppmuntrende!
Mvh Tove
Andreas S.

Heisann.. Nå var du oppmuntret. Da kan jeg kanskje kritisere litt :-).

Bra observert og tolket med storebror tittelen, men jeg synes du har løftet kamera litt for mye mot himmelen (sikkert siden denne jo er flott).
Trærne i forgrunnen skulle ha vært mere med (dersom dette var mulig da). dA ville huset blitt enda høyere.

Eventuelt med et standpunkt litt nærmere.

mvh
Andreas
Tove H.

Heisann...Jeg synes det er flott med konstruktiv kritikk- det lærer man av- og man kan av og til bli ''blind'' n.d.gj. egne bilder. Noe av det du nevner var mulig- og noe ikke. Det jeg ser, er at jeg kunne lagt meg ned på bakken og fått en enda bedre ''storebroreffekt''. like mye himmel- men en mere ruvende koloss. Takk for kommentaren!
Mvh Tove
Laurberg G.

Hej Tove. Her er op til flere positiver i dette billede. Først og fremmest ideen, og hernæst de smukke skyer og den bevægelse disse giver ind i billedet. Her er imidlertid også flere ting du kan gøre for at forbedre dette billede. Retrospektivt har Andreas Skjervold givet dig et godt tip med at holde eksponeringsplan parrallelt med motivplanet, der skal afbildes. Noget du kan arbejde med såfremt du hele tiden har adgang til motivet. Her kan du også arbejde med valg af forskellige objektiver. PÅ det foreliggende billede kan der dog også hentes et par fordele hjem gennem billedbehandlingen. Således kan du rette billedet op ved at dreje præcis 2,3 grader til højre og foretage den maximale beskæring som billedet nu tillader. I beskæringen kan du vælge at storebror bliver placeret præcist midt i billedet, hvilket for tilfældet understøtter ideen. Jeg sender dig forslagene her pr. mail så du kan se hvad jeg mener og hvilken forskel det gør. mvh. lau
Tove H.

Tusen takk for dine forslag til forbedringer og at du tok deg tid til å lage en justert utgave - denne har jeg nå lagt ut som v2. Det er så flott å få tilbakemeldinger som hjelper en å komme videre.
Mvh Tove
Laurberg G.

Hej Tove. Dejligt at du synes det. PKK , Positiv Konstruktiv Kritik synes jeg er sagen. Og jeg bruger hellere en halv time på en kommentar der står noget i, end på alt det tomsnak man ellers kan opleve. Det giver selvsagt ikke så mange kommentarer pr dag. Men er det ikke bedre at lave fem ordentlige kommentering på et par timer end at okse gennem 20 - 25 ligegyldige bemærkninger.? Så er det ret dejligt når det bliver så positivt modtaget som her. mvh. lau
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu