Et postkortaktig bilde av Spanstinden.
Bildet inngår i albumet Vår i nord -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-12 15:51:38
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Sigma 18-50mm F2.8 EX DC
  • Brennvidde46mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeRAW ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261124} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Knut Børge S.

Hei Espen!

Et idyllisk og flott bilde dette. Meget flot med sjøen, fjæra og sommerhusene og de majestetiske fjellene som ruver i bakkant, meget bra!

mvh KBS
anne g.

hei espen! veldig fint go`værs-post-kort! God ro og harmoni i bildet, spennende fjell med snø. ville kanskje tatt litt av bildet nederst...da vil fjellet og sjøbuene få mer fokus. fortsatt go elg te dg og! anne
Inger Anne Maritsdotter V.

idyllisk naturbilde med høy postkort-faktor,
storslagne flotte fjell i bakgrunnen,
fint formidlet.

Mvh IAV
Monika Frisvold V.

Hei
flott landskapsbilde i fine farger, fin dybde.
Å som du seier selv ''postkortsemning'' av et stykke vakker landsdel...
mvh monika
Simen B.

Skikkelig idyllisk dette, majestetiske fjell og fine farger. Enig med Anne ang. kutt i bånn. Bra bilde:)

mvh Simen
Espen R.

Hei og takk for hyggelige kommentarer alle sammen. Skal forsøke å få lagt ut en versjon hvor jeg kutter noe mer i bunnen - takk for tips:-)
Espen
Solveig F. K.

Hei Espen, dette var jo et ordentlig postkort-bilde. Klart og vakre farger. Liker nausta og det snødekte fjellet som speiler seg i vannet. God dybde.
mvh Solveig
Ronny A.

Dette var et flott bilde av Spanstinden, Espen. Ville kanskje ha kutta et par cm til høyre, slik at naustene ikke blir så sentrert. Naustene skaper en nydelig kontrast i bilde. Elsker postkort-foto;-) Er det Spansdalen jeg skimter i ''sprekka'' mellom fjella?
mvh Ronny
Espen R.

Takk for hyggelige kommentarer Solveig og Ronny. Jepp, det er Spansdalen du skimter mellom fjella. Er utrolig vakkert der også, har noen bilder også derfra som jeg ikke er helt ferdig å redigere enda.
Espen
heid-sissel f.

Hei Espen

Flott med de røde naustan i forgrunnen av snydekte fjell =) Æ va først uenig i det med å kutte nederst, men etter å ha studert bildet nøyere ser æ at det faktisk blir bedre når man kutte litt... Da kommer gjerdet i marka tydeligare frem og heilheta og dybden i bildet blir en smule bedre.... ..

Heid
Thorbjørn R.

Ja, dette var virkelig idyllisk. Det er nydelige, kontrastfulle farger i Nord-Norge på denne tiden av året - og det får du bra fram her. Hvis du kutter litt nederst og til høyre blir bildet mer etter læreboka. Men du mister da fjellets speiling i sjøen og noe av den flotte fjellryggen ut mot høyre. Derfor tror jeg at jeg egentlig foretrekker midtstillingen av naustene.

Det som, etter min mening, kunne tilført bildet noe, hadde vært noen spenstige skyformasjoner. Nå blir den blå flaten litt tom. Men uansett så er dette flott. Nasjonalromantikk på sitt beste.
sherzad t.

enig med de ovenstående kommentarene... har ikke så mye mer å legge til bortsett fra at du er en utrolig flink begavet fotograf:)

Mvh. Taheri
Espen R.

Takk for hyggelige kommentarer Heid, Thorbjørn og Taheri. Er heldigvis mye flott natur her oppe som kan gi flotte motiver. Takk for meget smigrende kommentarer, Taheri:-) Har nå lagt ut en versjon # 2 som er croppet litt etter forslag fra flere her. Ble ikke så verst, men mistet speilingen av Spanstinden. Ikke sikkert at det gjorde så mye, speilingen var ikke så utpreget uansett.
Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu