Navlestreng
Jeg har lagt ut bildet under Bildekritikken fordi jeg tror at din utilslørte, direkte kritikk bidrar til at jeg blir en bedre fotograf, og at andre som leser din kommentar lærer noe av den. Jeg tåler både ros og slakt, men jeg misliker ukritiske kosekommentarer. Dette bildet er altså lagt under Bildekritikken, et forum som ikke bør ødelegges av snillisme og ukritisk kosekultur. Vær saklig og kritisk: Kall en spade for en spade, uten å tåkelegge ditt budskap.
Bildet inngår i albumet Sau -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger554
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260880} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Dag T.
Bra som dokumentasjon og bra håndtverk i form av komposisjon, kutting o.l., men det griper meg ikke så veldig utover det. Nå er jeg ihvertfall sikker på hvordan det ser ut på en sau .-)
Kjell Sigurd S.
Likte dette best av GG's navlekurranse(?) :-) Her er livets første fase ganske nylig over og navlestrengen står igjen som et flyktig minne om tiden da all næring og surstoff ble servert intravenøst. Likte kontakten mellom dyr og menneske der personen tydeligvis hjelper dyret med noe. Det oppoverbøyde hodet er viktig, det samme med hånden som omsorgsfult holder rundt knøttet. Tja, bra dette.

Kjell S
Eirik H.
Fokuspunktet gjer at navlestrengen vert hovudmotivet, og den indikerar at lammet er relativt nyfødd. Biletet er eigentleg ganske så søtt, på grunn av barnet i bakgrunnen. Lam på lam.
Arne S.
Så sannelig har sauen også navle. Ikke visuelt vakkert, men båndet mellom mor og barn er vel noe av det vakreste som finnes. Usminket skildring av det mest fascinerende mysteriet på planeten - livet.
Avsluttet .
Komposisjon, perspektiv, fokusering og linjeføring er i mine øyne helt i tråd med min smak. Det hjelper bra på. Sjelden jeg synes får er bra andre steder enn på middagstallerkenen. Men her må jeg faktisk innrømme at jeg blir litt berørt av den fine kommunikasjonen mellom ungt barn og ungt får.
Jóhann Á.
Hei Øyvind!
Syns jeg har sett teksten under bildet ditt før, noen stad...!?!?!
Men bildet, ja, skjønner at navlestrengen er viktig for deg. Men for meg er det kontakten mellom barnet og lammet som er viktig. Derfor ville jeg heller hatt fokus der, heller en navlen. Så navlebudskapet traff meg ikke helt!!

MvH, Johann
Øyvind A.
Takk for kommentarer.

Jóhann: Hvis du ser på hva som ellers ble lagt ut i gå kveld, så skjønner du muligens hvorfor. :o)

Ø.
Stig Børre E.
Komposisjon og innhold er bra, allikevel oppfatter jeg bildet som en smule kjedelig.
Lyset og fargene er kanskje grunnen til det. Det blir litt flatt.

StigB
Espen A. I.
Til nå det beste og mest relevante navlebildet, fint og nært budskap.

Espen
Øyvind A.
Takker så mye for kommentarene. Kanskje ikke noe ''stand alone''-bilde, men det utfyller i hvert fall saue-serien min.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu